Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy tanár múlt évvégén nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tanár múlt évvégén nem írt be 2 rossz jegyet hogy a jobbik jegyet kapjam meg, es felajánlotta hogy nem kell megírnom a dolgozatot mert nem voltam akkor ez jelenthet barmit is?

Figyelt kérdés

Egyik projectmunkamat megdicserte kulon. Pedig nem annyira mezes-mazas szemelyisegu ember. Egyszer amikor jegyekrol beszelt azt mondta hogy okos vagyok, jo tanulo pedig full harmas vagyok.Es ugy vettem eszre engem tobbet szolit fel, pedig nem ertek az adott targyhoz, es nem is nagyon erdekel.

Irjatok kort is meg nemet, koszi!

2019. aug. 29. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti, hogy szánalmas vagy.
2019. aug. 29. 17:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Sugarzik beloled az ertelem.
2019. aug. 29. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez legfeljebb csak annyit jelent, hogy kedvel, de nem feltétlen azért.
2019. aug. 29. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Azt jelenti, hogy nem akart fölösleges adminisztrációs munkát magának.
2019. aug. 29. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Annyira reménytelen eset vagy, hogy már csalnia kell azzal, hogy be sem írja a jegyeidet, és úgy kell tennie, mintha érdekelné mi van veled. Szar tanuló vagy, de nincs szíve megbuktatni, ennyi.
2019. aug. 29. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Mit keres ez a szexualitás témakörében?
2019. aug. 29. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
6. Hülye pitsa beképzeli magának, hogy akar tőle valamit a tanár, mert szólt hozzá két szót, úgy.
2019. aug. 29. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Persze ez azt jelenti,hogy nem akart magának fölösleges javítani valót.
2019. aug. 29. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező mindenkit lepontoz, aki nem azt mondja, amit hallani szeretne. Ez tényleg egy hülye pitsa :D
2019. aug. 29. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Igen, jelent, azt hogy a tanár ismeri mi fán terem a pedagógia és hogy kell motiválni a diákot, ha tételesen érdekel:

- nem írnak be minden rossz jegyet, mert nem akarnak kudarcélményt (de erre ne alapozz inkább tanulj, készülj);

- a diák munkáját ha a fejlődés tapasztalható akkor mindig megdicsérjük;

- a diák erőfeszítéseit, akaraterejét mindig megdicsérjük;

- a rosszabb képességű diák önbecsülését sem romboljuk azzal hogy lehülyézzük;

- mindenkit felszólítunk órán, folyamatosan figyeljük az osztályt és próbáljuk bevonni a diákokat;

stb. stb. stb.

nem másolok be neked ide egy komplett pedagógiai könyvet. A tanár azon túl, hogy tanulj nem akar tőled semmit.

2019. aug. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!