Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tanár múlt évvégén nem írt be 2 rossz jegyet hogy a jobbik jegyet kapjam meg, es felajánlotta hogy nem kell megírnom a dolgozatot mert nem voltam akkor ez jelenthet barmit is?
Egyik projectmunkamat megdicserte kulon. Pedig nem annyira mezes-mazas szemelyisegu ember. Egyszer amikor jegyekrol beszelt azt mondta hogy okos vagyok, jo tanulo pedig full harmas vagyok.Es ugy vettem eszre engem tobbet szolit fel, pedig nem ertek az adott targyhoz, es nem is nagyon erdekel.
Irjatok kort is meg nemet, koszi!
Igen, jelent, azt hogy a tanár ismeri mi fán terem a pedagógia és hogy kell motiválni a diákot, ha tételesen érdekel:
- nem írnak be minden rossz jegyet, mert nem akarnak kudarcélményt (de erre ne alapozz inkább tanulj, készülj);
- a diák munkáját ha a fejlődés tapasztalható akkor mindig megdicsérjük;
- a diák erőfeszítéseit, akaraterejét mindig megdicsérjük;
- a rosszabb képességű diák önbecsülését sem romboljuk azzal hogy lehülyézzük;
- mindenkit felszólítunk órán, folyamatosan figyeljük az osztályt és próbáljuk bevonni a diákokat;
stb. stb. stb.
nem másolok be neked ide egy komplett pedagógiai könyvet. A tanár azon túl, hogy tanulj nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!