Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neked is volt olyan tanárod,...

Neked is volt olyan tanárod, aki állandóan azt hangoztatta, hogy a te osztályod a legrosszabb az egész pályafutása alatt?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért mantrázza ezt az összes "pedagógus", mintha muszáj lenne belesulykolni mindenkibe, hogy ő értéktelen, buta, és eleve a vesztes csapatban játszik.

2019. máj. 27. 01:53
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha belegondolok... Szinte mindegyik.
2019. máj. 27. 02:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több is.
2019. máj. 27. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, voltak egy páran. Na nem mintha nem lett volna benne valami :D
2019. máj. 27. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is , nem is egy ilyen! :/ :)
2019. máj. 27. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Többen is mondták, de sajnos igaz volt. Szorgalmilag és magatartásilag is eléggé rossz osztály volt, én sem szerettem oda járni. Viszont szerintem sem jó ötlet, ha a pedagógus ezt megerősíti, inkább keresnie kellene a pozitívumokat és arra fektetni a hangsúlyt!
2019. máj. 27. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt. Az unokatesóm aki most 5. osztályos mesélte, hogy náluk a suliban van egy tanár aki minden osztálynak azt mondja, hogy ,,Ilyen rossz osztállyal még nem találkoztam, pedig 40 éve tanított".

Mondjuk az is biztos, hogy vannak tanárok akiket soha nem fogok elfelejteni, mert mindig segítettek. Nekem van egy általános iskolai tanárom akivel mai napig jóba vagyok, pedig összesen 2 évig tanított engem.

2019. máj. 27. 13:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, igen, ezt is mindig hozzá kell tenni, hogy "40 éves pályafutásom alatt". Mindig az öreg trottyok / banyák károgják ezt.
2019. máj. 28. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt, de tényleg elég rossz osztály volt. 30 fiú volt, és ketten voltunk lányok. Mindenki lezüllöt, semmirekellő, beszólogatós, drogos, alkoholista, nagyképű, semmire nem hajlandó, undorító senkiházi volt.

Mindet utáltam egytől egyig, szenvedés volt ez a 4 év, minimum 2 év kellesz mire kiheverem.

2019. máj. 31. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos, ez igaz, a középiskolákban évente kellene selejtezést tartani, és akik nem ütik meg a szintet, az iskola udvarán felállított mobil gázkamrában eutanizálni... Kevesen érettségiznének, de nem érné túl nagy kár a társadalmat.
2019. máj. 31. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

gyakorlatilag az összes osztályfőnököm ilyen volt: "rosszabbak vagytok, mint a b-sek, az egyik leggyengébb osztályom vagytok" stb.

mondjuk még ha igaz is lett volna, az ő feladata lett volna felzárkóztatni minket.

sztem felesleges ezen sokat agyalni, Magyarországon a legtöbb tanár max. árufeltöltőnek lenne alkalmas.

2019. jún. 17. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!