Neked is volt olyan tanárod, aki állandóan azt hangoztatta, hogy a te osztályod a legrosszabb az egész pályafutása alatt?
Nekem volt. Az unokatesóm aki most 5. osztályos mesélte, hogy náluk a suliban van egy tanár aki minden osztálynak azt mondja, hogy ,,Ilyen rossz osztállyal még nem találkoztam, pedig 40 éve tanított".
Mondjuk az is biztos, hogy vannak tanárok akiket soha nem fogok elfelejteni, mert mindig segítettek. Nekem van egy általános iskolai tanárom akivel mai napig jóba vagyok, pedig összesen 2 évig tanított engem.
Igen, volt, de tényleg elég rossz osztály volt. 30 fiú volt, és ketten voltunk lányok. Mindenki lezüllöt, semmirekellő, beszólogatós, drogos, alkoholista, nagyképű, semmire nem hajlandó, undorító senkiházi volt.
Mindet utáltam egytől egyig, szenvedés volt ez a 4 év, minimum 2 év kellesz mire kiheverem.
gyakorlatilag az összes osztályfőnököm ilyen volt: "rosszabbak vagytok, mint a b-sek, az egyik leggyengébb osztályom vagytok" stb.
mondjuk még ha igaz is lett volna, az ő feladata lett volna felzárkóztatni minket.
sztem felesleges ezen sokat agyalni, Magyarországon a legtöbb tanár max. árufeltöltőnek lenne alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!