Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy tanár múlt évvégén nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tanár múlt évvégén nem írt be 2 rossz jegyet hogy a jobbik jegyet kapjam meg, es felajánlotta hogy nem kell megírnom a dolgozatot mert nem voltam akkor ez jelenthet barmit is?

Figyelt kérdés

Egyik projectmunkamat megdicserte kulon. Pedig nem annyira mezes-mazas szemelyisegu ember. Egyszer amikor jegyekrol beszelt azt mondta hogy okos vagyok, jo tanulo pedig full harmas vagyok.Es ugy vettem eszre engem tobbet szolit fel, pedig nem ertek az adott targyhoz, es nem is nagyon erdekel.

Irjatok kort is meg nemet, koszi!

2019. aug. 29. 17:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Erdekes hogy nalatok a harmas az bukasnak szamit. Soha semmibol nem alltam harmasnal rosszabbra. A tobbire nem is reagalnek, tobbet mondanak el rolatok a valaszaitok mint rolam.
2019. aug. 29. 19:40
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

1. Sok ilyen férfi tanár van.

Amikor én gimibe jártam a pedofil hajlamú furcsa tanárok viselkedtek így a csajokkal, de csak a szép csajokkal.

Az ilyet jól le kell sz@rni és nem kell vele foglalkozni. Keresgéljen a saját korosztályában. Te kiszolgáltatott helyzetben vagy mert nem szólhatsz vissza a tanárnak. Ez is hatalommal való visszaélés.

2019. aug. 29. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző, de egy frusztrált p...csa lehetsz! Te szép voltál, es előfordult veled, vagy ronda voltál és le se kakkantott senki, hogy ilyen lettél? 😃😃😃
2019. szept. 5. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!