Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.
Hát az nagyon levágós, hogy féltékeny típus vagy, így én alapból nem ajánlanám neked a távkapcsolatot, meg úgy igazán senkinek, én nem hiszek benne!
De ami nagyon fontos próbálj meg elvonatkoztatni a srác multjától, mert az akkor volt.
Ha megvagy, vagy leszel győződve arról, hogy hűséges, és qúr félre, akkor kit érdekel mit csinált régebben??!
Én csináltam kutyaább dolgokat is csajokkal, de ez nem azt jelenti, hogy fel akarja próbálni az egész világot.
De ha van lehetőség inkább te mellőzd ezt a távkapcsolat szitut, mert félő, hogy belereccsensz!
33/F
A távkapcsolat necces.
A lány barátok és a szex a parton meg... őszintén beszél a dolgairól. E miatt én nem szakítanék. De ha téged nagyon zavar, akkor nem biztos, hogy összeillenétek.
#5: Undorítónak neved a pasid. Grat, jól alakul a kapcsolat! :D
Hogy bír elviselni? És te hogy bírod elviselni, hogy az általad ribizlinek nevezett csaj többet nyújtott nálad?
Sajnálom szegény pasit. Engedd el, hadd találjon egy normális nőt aki nem prűd.
Gondolom nálad annyiból áll a szex hogy kéthetente egyszer, ágyban, misszionáriusban, sötétben.
Szerintem egyáltalán ne erőltesd a kapcsolat dolgot, nem csak vele, hanem úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!