Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom a múltjáról mesélt és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat viszonylag... Az előző párom már tönkretett lelkileg, most jött ő, aki minden szempontból megfelelne, normális srác, csak van egy kis problémám vele. Szinte kizárólag lány barátai vannak és csak velük lóg. Azt mondja neki csak ők a lelki társai. Nekem ez nagyon fáj. Ráadásul közölte velem, hogy milyen előélete volt, többek között, emberek között a városi strandon szexeltek a barátnőjével. Én ma nem tudok aludni, annyira felzaklatott. A szívem is belefájdult. Nagyon szeretem nem szeretném ha elrontaná a kapcsolatunkat, de jó úton halad felé. Ja és távkapcsolatban élünk. :/ Van ennek értelme így?

2019. dec. 27. 01:47
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Lettél volna Te akkor abban a medencében és akkor biztos te is undorítónak tartottad volna! Gyerekek, idős nők vannak a vízben. Szerintem ez nem tolerálható. Még őt kell sajnálni mikor mindennap féltékennyé akar tenni a fantasztikus csajos baráti körével, a legjobb lelki társaival? Na hagyjál már! Igazad van lehet, hogy ez egy veszett fejsze.
2019. dec. 27. 03:22
 12/56 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te beteg vagy.
2019. dec. 27. 03:23
 13/56 A kérdező kommentje:
Miért lennék beteg? Indokold már meg légy szíves.
2019. dec. 27. 03:24
 14/56 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha a Te párod csinálná ezt már lenne hisztérika, nem? Én nem lehetek kicsit sem féltékeny, egyébként sem vagyok, mert akkor állandóan nyomoznék utána, amúgy meg pont nem érdekel, hogy hol van és mit csinál napközben, mert én is dolgozok...
2019. dec. 27. 03:27
 15/56 anonim ***** válasza:
68%

Mivel Te tökéletes vagy és soha semmi meggondolatlant nem teszel, ami miatt undorítónak tituláljanak, így az lenne a tanácsom, hogy engedd el szerencsétlen srácot (értsd: jobbat érdemel, mint Te) , hátha talál még az életében egy olyan nőt, aki boldoggá tudná tenni, mert Te biztosan nem tudod.

Meg hát nyilván a makulátlanságodhoz sem ér fel.

2019. dec. 27. 03:30
 16/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, majd mi fogjuk eldönteni, hogy hogyan tovább! Nem kell tovább forszírozni ezt most már, nekem is kellemetlen helyzet ez, hidd el. Nektek is az lenne. De engem ha megcsalna már az sem érdekelne, egyszerűen annyit csalódtam az emberekben, hogy már nem izgat. Ha meg akarja tenni, úgyis megteszi és kész.
2019. dec. 27. 03:35
 17/56 anonim ***** válasza:
84%
De most összegezzünk: felnőtt emberként Te most kajak azért nem tudsz megnyugodni, mert egyszer x éve szexelt medencében a pasid?
2019. dec. 27. 03:40
 18/56 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem érdekel akkor miért hisztikézel itt éjjel fél négykor?

Az én párom cifrább dolgokat is mesélt a múltjáról. Tudod mit gondoltam amikor végighallgattam a sztorijait? Hogy milyen izgalmas, kreatív, játékos a pasi.

De nyilván ahhoz hogy az ember ne úgy gondolkozzon mintha a múlt évezredben élne, meg hogy felnőtt ember módjára fel tudja fogni hogy a párjának van egy múltja, kell némi intelligencia, aminek te láthatóan híján vagy.

Szedj össze valami szűz pasit, neki nincs szexuális múltja, ráadásul őt ránevelheted arra hogy csak sötétben, misszionáriusban, ritkán. Nem tudja majd hogy milyen a jó szex, nincs összehasonlítási alapja, jó leszel neki te is.

2019. dec. 27. 03:46
 19/56 A kérdező kommentje:
Hát szerintem inkább szájhős, múltkor történt valami köztünk, fel se tudott izgatni, szerintem inkább hazudik. :D A tapasztalat alapján max. 1-2 szexuális kapcsolata lehetett.
2019. dec. 27. 03:59
 20/56 A kérdező kommentje:
és azt hiszem az előbb már lezártuk a témát, megköszöntem a kommentet...
2019. dec. 27. 04:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!