Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom a múltjáról mesélt és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat viszonylag... Az előző párom már tönkretett lelkileg, most jött ő, aki minden szempontból megfelelne, normális srác, csak van egy kis problémám vele. Szinte kizárólag lány barátai vannak és csak velük lóg. Azt mondja neki csak ők a lelki társai. Nekem ez nagyon fáj. Ráadásul közölte velem, hogy milyen előélete volt, többek között, emberek között a városi strandon szexeltek a barátnőjével. Én ma nem tudok aludni, annyira felzaklatott. A szívem is belefájdult. Nagyon szeretem nem szeretném ha elrontaná a kapcsolatunkat, de jó úton halad felé. Ja és távkapcsolatban élünk. :/ Van ennek értelme így?

2019. dec. 27. 01:47
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
86%

"más fel kezet adna értem"

De csak a balt. Gondolj bele milyen sz_r lenne nekik a jobb kezük nélkül. Szex nincs veled, de még kiverni sem tudnák rendesen

2019. dec. 27. 20:11
 32/56 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, te ítélkezős majom! Ha szerinted aki nem valami karót nyelt prűd szerencsétlen mint te, és szeret néha rizikósabb helyeken is szexelni az ássa el magát, akkor most azonnal kezdd ásni a gödröt a pasidnak, te isten barma!
2019. dec. 27. 20:38
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ha már ennyire elmondod neki ezeket a dolgokat: azt is elmondtad neki amit ide írtál, hogy még csak felizgatni sem tud? :D

Meg hogy hazugnak tartod?

2019. dec. 27. 20:41
 34/56 A kérdező kommentje:
Figyelj én legalább nem vagyok Robi és nem fekszem le az első randin! Legalább fel kezed lenne én meg jót röhögnek mekkora nyomi vagy, amúgy tudsz róla h itt van a barátom? Nem olvastad?, üzenem annak aki lemajmozott hogy egy nagy okor vagy! Ma megyünk a helyi allatkertbe és nagyon megfogyatkozott az okor állomány ha gondolod a barátom beprotezsalhat 😃
2019. dec. 28. 03:39
 35/56 A kérdező kommentje:
Ribi
2019. dec. 28. 03:39
 36/56 A kérdező kommentje:
ökörvagy görény állományra szükség van a helyi állatkertben,
2019. dec. 28. 03:48
 37/56 A kérdező kommentje:

Okor vagy görény állományra szükség van a helyi állatkertbe, ha én vagyok a majom... A párom bármikor beprotezsal az állatkertbe, egy szabadba kerül.

Többiek, akik egyetértenek a nyilvános medencével való szexszel továbbra is fenntartom a véleményem h nem higiénikus és gusztustalan! Csinálja akinek van hozza kedve és gusztusa. Én lezártam a témát részemről! Megint sikerült egy-két embernek tájparaszt módon viselkednie, magatokat minōsitettétek! És az állatkerteset pedig komolyan gondoltam...

2019. dec. 28. 03:57
 38/56 anonim ***** válasza:
85%
Meddig égeted még magad?
2019. dec. 28. 03:58
 39/56 A kérdező kommentje:
Ameddig el nem húzol az oldalról...
2019. dec. 28. 04:21
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Lol, azt várhatod.
2019. dec. 28. 04:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!