Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.
"más fel kezet adna értem"
De csak a balt. Gondolj bele milyen sz_r lenne nekik a jobb kezük nélkül. Szex nincs veled, de még kiverni sem tudnák rendesen
Ja, és ha már ennyire elmondod neki ezeket a dolgokat: azt is elmondtad neki amit ide írtál, hogy még csak felizgatni sem tud? :D
Meg hogy hazugnak tartod?
Okor vagy görény állományra szükség van a helyi állatkertbe, ha én vagyok a majom... A párom bármikor beprotezsal az állatkertbe, egy szabadba kerül.
Többiek, akik egyetértenek a nyilvános medencével való szexszel továbbra is fenntartom a véleményem h nem higiénikus és gusztustalan! Csinálja akinek van hozza kedve és gusztusa. Én lezártam a témát részemről! Megint sikerült egy-két embernek tájparaszt módon viselkednie, magatokat minōsitettétek! És az állatkerteset pedig komolyan gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!