Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat viszonylag... Az előző párom már tönkretett lelkileg, most jött ő, aki minden szempontból megfelelne, normális srác, csak van egy kis problémám vele. Szinte kizárólag lány barátai vannak és csak velük lóg. Azt mondja neki csak ők a lelki társai. Nekem ez nagyon fáj. Ráadásul közölte velem, hogy milyen előélete volt, többek között, emberek között a városi strandon szexeltek a barátnőjével. Én ma nem tudok aludni, annyira felzaklatott. A szívem is belefájdult. Nagyon szeretem nem szeretném ha elrontaná a kapcsolatunkat, de jó úton halad felé. Ja és távkapcsolatban élünk. :/ Van ennek értelme így?2019. dec. 27. 01:47
51/56 A kérdező kommentje:
Valamit csak jol csinálok amit Te nem, ha hozzám visszajött, hozzád meg valószínűleg nem mennének vissza. 😀
2019. dec. 29. 18:52
52/56 anonim válasza:
51#
Igen, valamit nagyon jól csinálsz. Az emberek elüldözésében profi vagy. Sajnos az nekem nem megy :(
53/56 A kérdező kommentje:
Én sírva menekülnék egy ilyen nagyszájú, beképzeld, okoskodó, kötetetdő ember elől. Akik meg azt mondják, hogy a barátaid, azok hazudnak...
2019. dec. 29. 21:47
54/56 A kérdező kommentje:
Nem akarsz már leállni?
2019. dec. 29. 21:51
55/56 anonim válasza:
Csak azzal vagyok ilyen, aki megérdemli.
Őőő... És te?
56/56 A kérdező kommentje:
Én nem. Azt szeretem ha enyém az utolsó szó, ha igazam van!
2019. dec. 29. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!