Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a múltjáról mesélt és nagyon kellemetlen dolgot mesélt számomra és rettenetesen felzaklatott. Normális dolog egy stradon, ahol emberek vannak vízben szexelni? Azt mondta már régen történt.
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat viszonylag... Az előző párom már tönkretett lelkileg, most jött ő, aki minden szempontból megfelelne, normális srác, csak van egy kis problémám vele. Szinte kizárólag lány barátai vannak és csak velük lóg. Azt mondja neki csak ők a lelki társai. Nekem ez nagyon fáj. Ráadásul közölte velem, hogy milyen előélete volt, többek között, emberek között a városi strandon szexeltek a barátnőjével. Én ma nem tudok aludni, annyira felzaklatott. A szívem is belefájdult. Nagyon szeretem nem szeretném ha elrontaná a kapcsolatunkat, de jó úton halad felé. Ja és távkapcsolatban élünk. :/ Van ennek értelme így?2019. dec. 27. 01:47
41/56 A kérdező kommentje:
Várom nagy szeretettel 😉 Remélem még a mai nap folyamán felszívódását már!
2019. dec. 28. 06:28
42/56 A kérdező kommentje:
*felszívódsz
2019. dec. 28. 06:30
43/56 A kérdező kommentje:
Szerintem töröld magad, mert felesleges ember vagy itt. Értelmes választ még nem tudtál adni a kérdésemre szabad a pálya. 😃
2019. dec. 28. 06:39
44/56 anonim válasza:
"Ma megyünk a helyi allatkertbe és nagyon megfogyatkozott az okor állomány ha gondolod a barátom beprotezsalhat"
Ó, azt elhiszem, hogy adnak a szavára. Elvégre, a birkák mintapéldányaként ő a kisállat simogató sztárja
45/56 anonim válasza:
És ha ott van melletted, akkor mi van? Ülj bele neki, attól legalább megnyugszol és nem beszélsz hülyeségeket.
Közben mond azt neki, mennyire undorító és hogy biztosan nemibeteg attól a ribitől.
46/56 anonim válasza:
Kérdező, arra még mindig nem válaszoltál hogy mit szólt ahhoz hogy undorítónak és hazugnak tartod, és hogy még csak felizgatni sem tud.
47/56 A kérdező kommentje:
Ehhez a véleményhez továbbra is tartom magam. Az undorítóságnak az alja, amit csinált. Hazugnak nem mondanám, mert legalább őszintén elmondta, amit elmondott. Pedig nem akartam róla tudni és nem is faggatóztam nagyon a múltjáról. De nekem akkor is fura, hogy hogy lehet valaki ennyire álszent... Elő tudja adni a kis szerény szemüveges, törékeny srácot, közben meg egy pervez. Ez se zavarna, csak ne nyilvánosan.
2019. dec. 29. 13:48
48/56 A kérdező kommentje:
Mar azt kivanom, bar ne irtam volna ki ezt a kerdest. Ha lehetne torolni toroltetnem, annyi negativ kritikat kaptam mar, amellett, hogy ugy megviselt engem akkor ez a dolog hogy nem tudtam abbahagyni a bogest, kertem alljuk meg egy dohanyboltnal. Egyszeruen nem neztem ki belole, annyira rendes es udvarias srac. Megalltunk. Elszivtam egy par szallal, pedig nem dohanyzom. Meg megittam egy kis forralt bor is aznap. Erre o a varosban kirakott az utcan. Nem vitt haza. Otthagyott.
2019. dec. 29. 14:04
49/56 A kérdező kommentje:
46-os, arrol tud, hogy undoritonak tartom a dolgot, de nem kommentalta kulonosebben. Annyit mondott, hogy fiatalabb volt meg es komolytalan. Azt nem momdtam neki, hogy akkor nem tudott felizgatni. Meg eddig csak egyszer kerultunk ilyen helyzetbe, de ez nalam valtozo. Nem mindig jon ossze.
2019. dec. 29. 14:31
50/56 anonim válasza:
"Erre o a varosban kirakott az utcan. Nem vitt haza. Otthagyott."
Ezt az barmot! Hát hogy lehet ennyi esze, hogy ilyet csinál!? Komolyan mondom, a pofám leszakad, annyira idióta, hogy ilyet csinál?!
Egyszer már sikerült megszabadulnia tőled, de aztán megint visszament hozzád?! Eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!