Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire elítélendő?
#10.
Jó ember! ÉN írtam ki a kérdést! Mit ferdítettem volna el????
Akkor elmagyarázom mégegyszer. Úgy tetted fel a kérdést, mintha elítélendő dolognak, ördögtől valónak, istentől elrugaszkodottnak tartanák emberek bárhol a világon, hogy bejönnek neked a 25 éves lányok testileg. Ilyen, állítom hogy nincs és sehol nem olvastál ilyet :D Olyat olvastál valószínűleg, amit leírtam a példámban, ha az zavar, akkor kérdezz rá arra, de ne azt írd hogy bejönnek neked a 25 éves nők testileg és ezért oltanak téged, mert ez orbitális nagy kamuzás, tekintve hogy ez valószínű minden heteroszexuális férfi nemű emberre igaz a földön.
Ez miért lenne elítélendő? Nekem a sármos, idősebb férfiak is bejönnek. De persze a társadalom elítéli az embert, mert egyből aranyásónak titulálnak.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!