Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon elítélendő? Mitől érezhetek így? 24L
Van egy 30 év feletti pasi akivel terveztük a szexet, de nem lett belőle egyelőre semmi. Tartjuk a kapcsolatot, Ő elmondta h ismerkedik és kezd alakulni egy csajjal valami, viszont a közeljövőben felé leszek és azt mondta h mindenképp találkozzunk.
Az elején csak beszélgetni akart, most meg már olyanokat ír h kell neki a mellem, és nem csak az stb.. Ilyen emojikkal💦😏
Nagyon elítélendő az ha engem ez felizgat h a "barátnője" vagy ki mellett velem is akar lenni és velem akarja megcsalni?
Tudom nagyon undorító, és ilyet még soha nem csináltam sőt elítéltem aki ilyet csinált, de most vhogy felizgat a tudat.
Mit tehetek ellene? Annyira szeretnék vele találkozni de akk sejtem h mi lesz...
Most teszek fel itt először kérdést, de köszi a választ.
Csak simán egy gyors szex. Volt már ilyen másnak is, meg neked is lesz ezen kívül is még a jövőben.
Egy a lényeg: te is tudjad, hogy ez csak numera. Szopás, nyalás, dugás a végén a szádbaélvez és lenyeled. Aztán megy mindenki tovább. Nem lesz szerelem, meg vacsora, meg jövő tervezgetése. Ha ezt fejben rendbe tudod tartani, akkor ne görcsölj és csináld.
Igaz h senkinek sem kell elszámolnom ezzel de kicsit mégis árulásnak tartom az ő részéről h a barátnőjét becsapja. Szval sajnálom is meg nem is.
Mellesleg a pasi van h alig reagál vagy 2 nap múlva ír csak de van h szinte azonnal válaszol. Meglehet h ez amolyan “bosszú” is lenne h bekeverjek a pasinak h ne legyen túl könnyű neki?
Volt már vki így?
Ezzel az érzéssel nagyon küzdök😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!