Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nagyon elítélendő? Mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon elítélendő? Mitől érezhetek így? 24L

Figyelt kérdés

Van egy 30 év feletti pasi akivel terveztük a szexet, de nem lett belőle egyelőre semmi. Tartjuk a kapcsolatot, Ő elmondta h ismerkedik és kezd alakulni egy csajjal valami, viszont a közeljövőben felé leszek és azt mondta h mindenképp találkozzunk.

Az elején csak beszélgetni akart, most meg már olyanokat ír h kell neki a mellem, és nem csak az stb.. Ilyen emojikkal💦😏

Nagyon elítélendő az ha engem ez felizgat h a "barátnője" vagy ki mellett velem is akar lenni és velem akarja megcsalni?

Tudom nagyon undorító, és ilyet még soha nem csináltam sőt elítéltem aki ilyet csinált, de most vhogy felizgat a tudat.

Mit tehetek ellene? Annyira szeretnék vele találkozni de akk sejtem h mi lesz...

2021. okt. 19. 22:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Most teszek fel itt először kérdést, de köszi a választ.

2021. okt. 19. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Ez most engem is felizgatott. 31/F
2021. okt. 19. 22:19
 3/16 Lazy Lover ***** válasza:
96%
Részemről nem az rá vagy izgulva de nagyon
2021. okt. 19. 22:20
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
van egy hasonlo lany baratom. ugyan igy erez ö is. ki itelne el erte?
2021. okt. 19. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem elítélendő. Kérdés, hogy hol lehet manapság ilyen bevállalós lányokat találni? :)
2021. okt. 19. 22:43
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Ne "tökölj" használd ki! 42 f
2021. okt. 19. 22:45
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Csak simán egy gyors szex. Volt már ilyen másnak is, meg neked is lesz ezen kívül is még a jövőben.

Egy a lényeg: te is tudjad, hogy ez csak numera. Szopás, nyalás, dugás a végén a szádbaélvez és lenyeled. Aztán megy mindenki tovább. Nem lesz szerelem, meg vacsora, meg jövő tervezgetése. Ha ezt fejben rendbe tudod tartani, akkor ne görcsölj és csináld.

2021. okt. 19. 22:59
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Lefordítom neked a mondanivalóját: szívesen megbúbolna de kapcsolatot nem akar tőled. Ha neked is így jó és ezt elfogadod akkor hajrá. A te életed senkinek sem kell vele elszámolnod, csakis rátok, kettőtökre tartozik a dolog senki másra.
2021. okt. 19. 23:00
 9/16 A kérdező kommentje:

Igaz h senkinek sem kell elszámolnom ezzel de kicsit mégis árulásnak tartom az ő részéről h a barátnőjét becsapja. Szval sajnálom is meg nem is.

Mellesleg a pasi van h alig reagál vagy 2 nap múlva ír csak de van h szinte azonnal válaszol. Meglehet h ez amolyan “bosszú” is lenne h bekeverjek a pasinak h ne legyen túl könnyű neki?

Volt már vki így?

Ezzel az érzéssel nagyon küzdök😔

2021. okt. 19. 23:17
 10/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
96%
Ha még csak ismerkedik, akkor még nem a barátnője. Persze meglehet így sem szép dolog. (ugyanakkor kétélű)
2021. okt. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!