Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak prostik szexelnek olyan férfiakkal, akik 30 évesen a szüleikkel élnek?
Ha a szüleiddel élsz de hazaviheted a lányt és ott is aludhat, és anyád nem b***asztatja, akkor nem gond, ha szülőkkel laksz. De ha nem fizetés haza, az gond lehet, mert nem csak hogy szexelni nehéz, de nyugodtan beszélgetni sem lehet, ha csak nyilvánosan találkoztok.
Az én pasim fiatalabb, mint te. Eddig az anyjával lakott, de ő nem engedte, hogy felvigyen. Csak titokban tudtam ott lenni, ha az anyja nem volt otthon. Volt olyan is, hogy késő este derült ki, hogy mégsem megy el otthonról, én meg vonatozhattam haza éjjel. Szóval így szex sincs, mindig nyilvánosan találkozunk, beszélgetni se tudunk nyugodtan. Gyakorlatilag olyan, mintha csak barátok lennénk...
Exem is a szüleivel lakott, de felvihetett, ottaludhattam, enni adtak, szóval teljesen befogadtak, így semmi gond nem volt abból, hogy a szüleivel lakik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!