Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek akik már tapasztalták...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek akik már tapasztalták mindkettőt, melyiket szerettétek jobban?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy akinek már volt nagy intim méretű pasija (+22cm) és átlagos, 16-17cm, melyiket élvezte jobban?

Friss kapcsolatban vagyok és a hölgynek volt már dolga 25cm-is pasival. Természetesen azt mondja hogy nagyon szar volt vele és nem élvezte, de ennek ellenére azért 1 évig együtt voltak. Később már annyival finomított a mondandóján hogy ha rendesen felállt neki akkor nem volt rossz.

Az én méretem 17cm és tudom is használni, nagyon elégedett velem a hölgy, de azért érdekelne hogy kegyes hazugság volt, vagy tényleg nem jó a nagy?

tegnapelőtt 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl biztosan a 14-16 cm bőven jó, inkább vastag legyen, ne hosszú.

Amúgy volt egy párom, akinek tényleg hosszú volt, nem tudom pontosan, de 20 cm körül lehetett, iszonyatosan nem volt jó, ha meg nem nyomta tövig, neki nem volt jó.

tegnapelőtt 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Tök átlagos ez a méret, semmi baj nincs vele. Én nem voltam sok pasival, talán öt férfi volt eddig az életembe, de isten igazából fel sem tudom annyira idézni, hogy melyiküknek milyen volt. Volt egy szexpartnerem akinek szerintem 20 cm körül volt, pár hónak után vége is lett, mert egyikünk se élvezte a szexet. Én azért nem mert fájt ha vadabbul csinálta, ő meg azért nem mert ha rám figyelt akkor az orgazmus közelébe se jutott. Ezt leszámítva a többi férfi kapcsán mindegyikőjüknek átlagos volt, és max a szex minőségére emlékszem, hogy jó volt-e vagy sem, de az nem a farka méretén múlt. Sokkal inkább azon, hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni, mennyire tzd beindítani, mennyire szenvedélyes, jó-e vele az orális szex, volt-e orgazmusom.
tegnapelőtt 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

22 centis Domom fsza

Megdugni nem tud vele mert pici rövid szűk hüvelyem van

Szopatni se tud rendesen épp csak q makk meg egy pici fér be

Lehet kérdezni h miért őt választottam domnak

Hát pont nem a farka miatt sose volt téma

Az első alkalomig nem is tudtam

A személyiségével a kisugárzásával fogott meg és az hogy nem mű domocska

De fsztol 29 éves korom vége 30as évem elejéig azt se tudtam milyen elélvezni

Nem tudom mekkora volt a srácnak de nyilván kisebb mint 22

Előtte is volt kisebb nagyobb hasonló mérettel dolgom

De nem tudom h az a srác mit csinált másképp hogy megéltem vele az első orgazmust szex közben

És nem a mérettel érte el mert ha csak annyi kellett volna akkor korábban is lett volna orgazmusom

tegnapelőtt 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1.Tegyük tisztába a dolgokat. A 16-17 cm nagyon nem átlagos. Maximum Afrikában, de még ott is átlag feletti méret. A magyar átlag 13 cm körül van. A tiéd már nagy méret, ha valóban 17 cm. Örülj neki.

2. Nők meg a szemmérték két külön világ, tisztelet a kivételeknek. Az a 25 cm valójában max 20-21 lehetett, ami nagyon nagy, de kevés az a pali, aki nem dob rá pár centit. Mit gondolsz, miért 16-17 centi a GYIK-es átlag?

3. Tök mindegy mekkora a faxod, ha nem mikropénisz és nem az említett 20+ méret. A vastagság számít és legelső sorban a szexuális kultúra, technika.

4. Szívesen.

tegnapelőtt 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

16-17 már nagy.

13 cm kb a valós atlag mo-n.

tegnapelőtt 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!