Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek akik már tapasztalták mindkettőt, melyiket szerettétek jobban?
Arra lennék kíváncsi hogy akinek már volt nagy intim méretű pasija (+22cm) és átlagos, 16-17cm, melyiket élvezte jobban?
Friss kapcsolatban vagyok és a hölgynek volt már dolga 25cm-is pasival. Természetesen azt mondja hogy nagyon szar volt vele és nem élvezte, de ennek ellenére azért 1 évig együtt voltak. Később már annyival finomított a mondandóján hogy ha rendesen felállt neki akkor nem volt rossz.
Az én méretem 17cm és tudom is használni, nagyon elégedett velem a hölgy, de azért érdekelne hogy kegyes hazugság volt, vagy tényleg nem jó a nagy?
Nekem pl biztosan a 14-16 cm bőven jó, inkább vastag legyen, ne hosszú.
Amúgy volt egy párom, akinek tényleg hosszú volt, nem tudom pontosan, de 20 cm körül lehetett, iszonyatosan nem volt jó, ha meg nem nyomta tövig, neki nem volt jó.
22 centis Domom fsza
Megdugni nem tud vele mert pici rövid szűk hüvelyem van
Szopatni se tud rendesen épp csak q makk meg egy pici fér be
Lehet kérdezni h miért őt választottam domnak
Hát pont nem a farka miatt sose volt téma
Az első alkalomig nem is tudtam
A személyiségével a kisugárzásával fogott meg és az hogy nem mű domocska
De fsztol 29 éves korom vége 30as évem elejéig azt se tudtam milyen elélvezni
Nem tudom mekkora volt a srácnak de nyilván kisebb mint 22
Előtte is volt kisebb nagyobb hasonló mérettel dolgom
De nem tudom h az a srác mit csinált másképp hogy megéltem vele az első orgazmust szex közben
És nem a mérettel érte el mert ha csak annyi kellett volna akkor korábban is lett volna orgazmusom
1.Tegyük tisztába a dolgokat. A 16-17 cm nagyon nem átlagos. Maximum Afrikában, de még ott is átlag feletti méret. A magyar átlag 13 cm körül van. A tiéd már nagy méret, ha valóban 17 cm. Örülj neki.
2. Nők meg a szemmérték két külön világ, tisztelet a kivételeknek. Az a 25 cm valójában max 20-21 lehetett, ami nagyon nagy, de kevés az a pali, aki nem dob rá pár centit. Mit gondolsz, miért 16-17 centi a GYIK-es átlag?
3. Tök mindegy mekkora a faxod, ha nem mikropénisz és nem az említett 20+ méret. A vastagság számít és legelső sorban a szexuális kultúra, technika.
4. Szívesen.
16-17 már nagy.
13 cm kb a valós atlag mo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!