Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire izgultok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izgultok, amikor először vetkőztök le egy fiú előtt?

Figyelt kérdés

tegnap 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első néhány alkalommal izgultam, aztán beláttam, hogy nincs miért, amiben elég sokat segített a párom igencsak lelkes reakciója. Harmadik éve vagyunk együtt, és még mindig tud úgy nézni rám, mintha először látna.

Nem volt egy konkrét dolog, ami miatt izgultam, csak új volt a helyzet, ezért aggódtam mindenfélén.

tegnap 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze van egy kis izgulás, de úgy vagyok vele, hogy ezek csak testek. Mindenkié másmilyen, más az alakja, arányai, izmai. A valóságban senki sem olyan mint egy címlapmodell általában, és ez így van jól. Szerencsére mindig olyan férfiakkal hozott össze a sors akiknek úgy tetszettem ahogy vagyok.
tegnap 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, hogy végül ő vetkőztetett le 😂
tegnap 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon bizonytalan voltam a melleimmel kapcsolatban mindigis. Amíg melltartó volt rajtam, de semmi más, addig nem izgultam szinte egyáltalán. (Biztos segített, hogy a sráccal, aki előtt először vetkőztem le, már építettünk egy bizalmat és komoly kapcsolatot terveztünk (ma már a férjem))

Amikor viszont a melltartómat vettem le egy idő után (már konkrétan együtt voltunk szerintem 2 hónapja akkor) akkor rettenetesen izgulzam. De aztán amikor lejött a reakciójából, hogy mennyire tetszik neki, sokkal könnyebb volt elengedni magam. Még pár alkalomig azért kicsit feszengtem, de aztán hamar sikerült megszokni.

tegnap 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon féltem 1 éve kb, főként a melleim miatt, és rettentően izgultam mindig mostanában jobb, de azért izgi percek mindig.
tegnap 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Mivel nudista családban nőttem fel, nem okoz gondot a vetkőzés, tisztában vagyok a testemmel, az értékeimmel és a hibáimmal - és el is fogadom azokat (mert úgysem tehetek mást:)
tegnap 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elöször? Nagyon. Aztán oldodott a feszültség késöbb meg kimondottan izgatott ha a párom csodálta a testemet, szemmel láthatolag nagyon is felizgatta.
tegnap 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos fokig a mai napig izgulok új partnerrel. 28 évesen, és pár pasi után is. Főleg a cicim az oka. De a vágy aztán túllendít.
tegnap 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!