Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként miért izgat a punciba élvezés gondolata?
Figyelt kérdés
Tudom fura lesz amit leírok, de valamiért csak ez hoz lázba és mindig ilyen vidiket nézek. Sajnos még nem volt lehetőségem megélni, mert nem szedek tabit és most pasim sincs. Nem mertem eddig egyik bartnőmet sem megkérdezni erről, szóval inkább itt :) Más lányoknak is bejön ez a dolog? Neked milyen fura kattanásod van? :)tegnap 13:54
1/9 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem bejön, izgat és szeretem.
2/9 anonim válasza:
Ez normális, nem? Mármint eleve ez lenne a célja a szexnek, így evolúciósan.
3/9 anonim válasza:
Nekem is bejon, utana ahigy csordogal ki. Az az erzes amikor spriccel.
4/9 anonim válasza:
Felesleges volt ez a körítés, nyilván pasi vagy, aki ilyen sztorikat akar hallani.
A válasz viszont sokkal unalmasabb, mint a fantázia. Egyszerűen ez a legkényelmesebb, legfelszabadultabb befejezése a szexnek. Intim, izgató, ennyi.
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális.
Hát végülis ez aktus része és csúcsa.
7/9 anonim válasza:
Majd mi lesz ha felfedezed azokat a videókat ahol sorban több pasi teszi meg ugyanabba a csajba.. hmmm.. :D :D :D
8/9 anonim válasza:
Azért mert normális a fantáziád. Normális nö vagy!
9/9 anonim válasza:
Ez nem kifejezetten fétis, az lenne fura ha nem izgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!