Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként miért izgat a punciba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként miért izgat a punciba élvezés gondolata?

Figyelt kérdés
Tudom fura lesz amit leírok, de valamiért csak ez hoz lázba és mindig ilyen vidiket nézek. Sajnos még nem volt lehetőségem megélni, mert nem szedek tabit és most pasim sincs. Nem mertem eddig egyik bartnőmet sem megkérdezni erről, szóval inkább itt :) Más lányoknak is bejön ez a dolog? Neked milyen fura kattanásod van? :)
jan. 6. 13:54
1 2
 1/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
92%
Nekem bejön, izgat és szeretem.
jan. 6. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez normális, nem? Mármint eleve ez lenne a célja a szexnek, így evolúciósan.
jan. 6. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is bejon, utana ahigy csordogal ki. Az az erzes amikor spriccel.
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Felesleges volt ez a körítés, nyilván pasi vagy, aki ilyen sztorikat akar hallani.

A válasz viszont sokkal unalmasabb, mint a fantázia. Egyszerűen ez a legkényelmesebb, legfelszabadultabb befejezése a szexnek. Intim, izgató, ennyi.

5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális.

Hát végülis ez aktus része és csúcsa.

jan. 6. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom, mikor telelőnek
jan. 6. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Majd mi lesz ha felfedezed azokat a videókat ahol sorban több pasi teszi meg ugyanabba a csajba.. hmmm.. :D :D :D
jan. 6. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Azért mert normális a fantáziád. Normális nö vagy!
jan. 6. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kifejezetten fétis, az lenne fura ha nem izgatna.
jan. 7. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Üdv!

Bár én nem vagyok "címzett" (pasi vagyok és biztos idősebb), de ha Te szoktál ilyen videókat találni, nagyon megköszönném, ha privátban linkelnél párat! Lényegében ugyanaz a fétisünk/fantáziavilágunk, viszont nekem már nagyon demoralizáló volt, amikor ilyen klippeket vagy storykat kerestem, és mindig kamu vagy csalódás volt a vége. ☹️

Kb. egy maréknyi "kábé jó" felvételt találtam !nettó egy év! alatt, amit azért még úgyis rossznak gondolok, hogy kb. hetente, vagy max. heti kétszer van igényem 1 óra +18-as tartalomra.

Pedig szerintem angolul is jól tudok. 🤷

(30F)

jan. 14. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!