Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban csak prostik szexelnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban csak prostik szexelnek olyan férfiakkal, akik 30 évesen a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Szülőkkel...de HOL?

Itt: [link]

Vagy itt: [link]

2021. okt. 19. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

30 évesen otthon éltem, 7 éves kapcsolatbol kilépve, és saját lakáshoz erőt gyűjtve (végül hitelmentesen vettem másfél év után). Havi 3-5 lányt dugtam meg, hotelekben, náluk, kozos utazáson, buvohelyen, esetleg ha ures volt a keco akkor nálunk (ez egy ev alatt kb 3x fordult elo, olyan lányokkal akikkel már volt pár kör előtte). Prostival sosem dugtam.

Segito korulmeny, hogy azért volt pénzem havi 6-8 szobára (8k-15k per), nehany egyetemista csaj kapott saját albit, meg amugy eleg meno dolgokkal foglalkozom és jó tarsasag vagyok, igy lanyokat megismerni nem volt nehez akar online akar eloben.

2021. okt. 19. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem, de a nulla önértékelésű, besz.ri balfékekkel akkor sem dugnak a nők ha a fickónak saját lakása van.
2021. okt. 19. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik, de azért számít a szervezés szempontjából.

Gondolj bele, te nem akarod hazavinni a csajt, ő is még otthon él, szobára meg nincs pénz rendszeresen, mert ha lenne akkor igazából albira is lenne.

Na akkor hol és hogyan szexelsz?

2021. okt. 20. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Egy lakás kb 8k három órára. Heti 1x, az havi 24k. Saját lakás meg havi 150k. Nem egy sulycsoport.

2021. okt. 20. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Mégis hol van az a lakás? Mert ilyenről én még nem hallottam.

És ezt most gúny nélkül írom.

2021. okt. 21. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Google: búvóhely. Csak budapesten van több mint száz.

2021. okt. 21. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Ohh, oké.

Én vidéki vagyok, szóval errefelé más a helyzet.

Már havi 30-40 k-ért lehet albérletbe házat kivenni, szállást meg csak egész éjszakára lehet, és ott is /fő. Szóval itt havi 4 szex annyi mint egy albi. Jó persze ez eléggé vidéken van, kevés a munkalehetőség és minden messze van. :(

2021. okt. 21. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Érthető. :) Pesten más a helyzet. Itt olcsóbb 8-10 búvóhelyet vagy hotelt fizetni, mint saját kecót bérelni, ráadásul így vidéki csajokkal is könnyebben ment a dolog.

Persze mióta van saját lakásom, már nem mennék hotelbe csak ha muszáj.

2021. okt. 21. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon lakom, és amikor pár éve lett egy barátnőm nagy nehezen, akkor is otthon laktam. De perzse a búvóhely nem volt jó neki egy idő után, meg unszolt hogy keressek jobban fizető melót. És nem is top csajról beszélünk külsőre. Úgyhogy nem tudom egyesek honnan akasztják le ezeket a nőket, akiknek megfelel "bármi"
2021. okt. 27. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!