Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk volt e már veletek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk volt e már veletek olyan hogy valami random okból felált óra közbe és a tanár pont ki hívot ha igen mi történt? (F)

Figyelt kérdés
Lehetne hogy igaz és nem trollkodos storykat írtok

dec. 22. 00:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
32%

El lehet oldalasan helyezni és nem annyira feltűnő, pedig nincs kis méretem.

Főleg, ha van pulóver is, akkor még könnyebb. A telefon a zsebben szintén lehet hasznos (bár én pont a másik irányba rakom a farkam), abban a zsebemben meg zsepi van általában.

dec. 22. 00:59
 2/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem, de volt egy tanárnő a suliban, akinél nem volt táblás felelés, mert a fiú tanulóknak rendszeresen bedurrant a közelében.
dec. 22. 01:08
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Egyes boxereket direkt azért készítik feszülősre, hogy ne lógjon összevissza mindenfele, így nem látszik a merevedés.
dec. 22. 01:35
 4/25 anonim ***** válasza:
26%

Általánosban volt egy srác, tipik proli szülőkkel. Az anyja ráadott egy 2 számmal kisebb kék színű tesis rövidnadrágot. A bomba tanárnő meg kihívta felelni. Ott is ez történt, hogy felállt a farka és kb a hülye nem látta.

Természetesen visított mindenki, a tanárnő meg felpofozta. Akkor meg még jobban.

dec. 22. 06:16
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

tehát kisfiúk akik iskolások még.. az ő ágaskodásairól beszéljünk neked?

és ez hetero téma? :D

dec. 22. 06:56
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

5.

Mondjuk ezt végig se gondoltam, hogy amúgy igen, gáz a téma. Jelentem is.

dec. 22. 07:37
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
Egy ehhez hasonló esetem volt,már van vagy 20 éves sztori..Még szakközép iskolába jártam,volt egy irodalom tanárnők a suliba,igazi bombázó olyan 40 éves lehetett,mindíg csinosan öltözködött,de nem kirívóan.Jó formás kerek segge volt.Mivel mindíg tetszettek az idősebb nők,ezért nagyon megtetszett.Idősebb diákok meg azzal hűlyítettek,hogy megdugták banketton a volt diákjai..így számomra ez még izgatóbbá tette a dolgot,ekkor volt 16.Felbátorodva minden órán az első padba ülve,folyamatosan szereztem a tanárnővel és feltünően néztem a testét,úgy voltam vele naívan,hogy hátha megdughatom én is.Szerencsémre a tanárnő nem akadt ki,kicsit imponált neki a dolog,jah és persze tanultam mint az állat,hogy mibél jobb legyek nála.Na így felvezetés a lényeg egyik órán egy nagyon szexi ruciba jött be,ahogyan sétálgatott a terembe magyarázott én végig csorgattam a nyálam lestem ,néztem a formás lábait a popsiját,jó keményre fel is állt a farkam,lüktetett és elég rendesen látszódott is a nadrágba.A tanárnő ezt észrevette,na mondom most végem kizavar az óráról,de nem odaült a padomra jó közel,közben kihívott egy gyereket felelni,nekem még már minden bajom volt,meég közelebbrö néztem a popsiját ahogyan ült a padomon,a vékony derekát,elképzeltem,ahogyan dugom..áhh közben a farkam majd szét durrant,és ekkor tett fel nekem is egy kérdést mivel a srác nem tudta,mivel én voltam a legjobb tanuló engem kérdezett,meg direkt is csinálta,mert látta,hogy áll a farkam,na én köpni nyelni nem tudtam a kérdésre,persze mindenki el kezdett röhögni,a tanár még csak mosolygott..na ez az én sztorim.
dec. 22. 08:43
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
Rögtön le is lohadt.
dec. 22. 09:21
 9/25 anonim ***** válasza:

a töri tanárnőm aki vélhetően vámpírvolt szívta a vérünket rendesen és perverz módon élvezte ahogy gimisek kínlódnak felelés közben.. nekem nem hogy sose tódult a vér a péniszembe azon az órán távol voltam én is meg a lelkem is valami szigeten koktélozgatva :D

mocsadék egy tanár volt

am sose indultam be 10-20 évvel idősebb nőkre, nekem az osztálytársam (1-2) tetszett nagyon dehát ők ugye 25-30 éves pasikra vágytak.

dec. 22. 09:34
 10/25 anonim ***** válasza:
39%

Erekcióm ritkán volt PONT AKKOR amikor felelni kellett.

De az én esetemben kb mindehy, mert lankadtan is jól kivehető a dudor. Persze erektáltan meg már igazán hááát 😅 érdekes szituáció volt 5-10 percig úgy felelni, hogy mindenki azt a k*rva nagy dudort nézte a gatyámon, ki szemből, ki oldalról...

dec. 22. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!