Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk volt e már veletek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk volt e már veletek olyan hogy valami random okból felált óra közbe és a tanár pont ki hívot ha igen mi történt? (F)

Figyelt kérdés
Lehetne hogy igaz és nem trollkodos storykat írtok

dec. 22. 00:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

a lányok megnyalták a szájuk tövit 10-es 😁 állítólag a 10 es komentelőre masztizott a fél osztály hetekig utána

hát ezt tééééééényleg nem xd

dec. 22. 10:34
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Kamu.. Nem unjátok még?
dec. 22. 10:37
 13/25 anonim ***** válasza:
10-es, húdeszar.
dec. 22. 10:44
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

12.13 as komment nagyon fontos volt

köszi a részvételt így amúgy.. na most nézd meg hogy az ukrán fronton vagyok e

dec. 22. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Miért szar? Én szeretem hogy nekem ilyen szürreálisan nagy van.
dec. 22. 14:27
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Mire jó ez a fantáziaszülemény?? Kisfiúk Micimackót nézzenek még, ne szexről fantáziáljanak, nagyfiúk meg neten pervezkedjenek, hanem találjanak nőt maguknak!
dec. 22. 14:30
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
*Mire jó ez a fantáziaszülemény?? Kisfiúk Micimackót nézzenek még, ne szexről fantáziáljanak, nagyfiúk meg ne neten pervezkedjenek, hanem találjanak nőt maguknak!
dec. 22. 14:31
 18/25 anonim ***** válasza:
28%
16 te most miről beszélsz amúgy? milyen micimackó?
dec. 22. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
18# Akkor kifejtem, hogy mindenki megértse... 7-8 évesen ne kamu szexfantáziákat írjanak ide, hanem nézzék Micimackót, meg a Hupikék Törpikéket a tévében... 13-14 éves fiúkáknak a tanulásra kellene fókuszálniuk, meg barátkozásra, ne szexsztorikra rejszoljanak. Főleg, hogy semmit nem tudnak még a szexről, vagy annak veszélyeiről, mert vannak.. Egy érett, 40 éves pasi, vagy 50-es, 60-as meg ne legyen már olyan, mint egy hormontúltengéses, pattanásos tinifiú, akinek a szellőre is feláll, baromi infantilis, gyerekes viselkedés ez. Hogy egy tinédzser szintjén vannak, ehelyett inkább nőjjenek fel és találjanak maguknak nőt végre. Vagy, ha meg nem akarnak nőt, ne irkáljanak ki ilyen kamukákat..Így is tele van szemetelve ez az oldal kamu, perverz, fétises szex kérdésekkel, amiknek legalább 90%-a kitaláció..
dec. 22. 17:24
 20/25 anonim ***** válasza:
23%

ja tehát megmondod hogy ki mit csináljon

akkor jól értettem. csak fact 1: nem tudod ki kicsoda meg hogy hány éves

dec. 22. 17:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!