Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy mostohatesom (lány) Nekem tetszik (én meg fiu) Egyszer random megmondta nekem hogy vigyázak a mellegekel mert lehet hogy ellrabolnak mert jóképű vagyok utana megérdeztem kb még kétszer es aszt monda hogy szerinte az vagyok mit gondoltok ?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok lehet esetleg ebből több vagy csak szimpla baráti vagy tesoi kedveség?dec. 22. 02:48
1/15 anonim válasza:
Ezt mi honnan a ...ból tudjuk?
Ha bejön, hajts rá, aztán majd kiderül.
2/15 A kérdező kommentje:
Kösz?
dec. 22. 02:52
3/15 anonim válasza:
Szerintem, ha úgy van ne hagyd ki a lányt! Főleg ha tetszik is! Nem vérszerinti tesód... Szóval szerintem mindenképp megér egy esélyt! 😉
5/15 anonim válasza:
Vagy csak arra utalt finoman, hogy nem vagy túl férfias.
Mindegy is, ne próbálkozz be, mert ha balul sül el, szar lesz vele együtt élni utána.
6/15 anonim válasza:
Hogy lehet ennyi helyesírási hibát összehordani pár mondat alatt? Az ilyenek jártak egyáltalán iskolába? Katasztrófa.
Nyugtass meg hogy bennszülött vagy.
7/15 anonim válasza:
Jóképű pasi vagy, neki. Közben meg otthon véred a paplan alatt. Helyesen nem tudsz írni, kérdőjelez használsz felkiáltójel helyett. Lipótmezőről írsz ugye?
8/15 anonim válasza:
Ha nincs vér szerinti kötődés, dugjatok.
9/15 anonim válasza:
Meséld el neki kétségbeesetten, hogy az utcán megfenyegetett téged egy meleg pasi, hogy elrabol, hacsak a mostohatesód le nem fekszik veled! Ezt ugye ő sem akarhatja, szóval ugye segít rajtad?! ;)
10/15 anonim válasza:
Persze, burkoltan utalt rá, hogy melegnek nézel ki, ezért egyértelmű, hogy férfiasnak tart. 😬😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!