Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy mostohatesom (lány) Nekem tetszik (én meg fiu) Egyszer random megmondta nekem hogy vigyázak a mellegekel mert lehet hogy ellrabolnak mert jóképű vagyok utana megérdeztem kb még kétszer es aszt monda hogy szerinte az vagyok mit gondoltok ?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok lehet esetleg ebből több vagy csak szimpla baráti vagy tesoi kedveség?dec. 22. 02:48
14/15 anonim válasza:
Ha egy tesó jót akar akkor te már megdugnád?
SZégyen vagy kiccsicska.
15/15 anonim válasza:
Magyarúl ez a kérdés.
Van egy mostohatesom (lány). Nekem tetszik (én meg fiu). Egyszer random megmondta nekem hogy vigyázak a melegekkel, mert lehet hogy elrabolnak. Mert jóképű vagyok(?), utana megérdeztem kb még kétszer és aszt mondta hogy szerinte az vagyok. Mit gondoltok ?
Azt gondolom, hogy jó képű vagy, azaz ha egy melegnek bejössz, akkor egy lánynak is befogsz.
Persze itt írják, hogy burkoltan le melegezett, ami szerintem hülyeség, mert előbb jön be egy lánynak egy meleg férfi, mint egy hetero.
De szerintem csak bátorítani akart, az önbizalmad akarta növelni, ha nem olyan nagy.
Am nem tudok segíteni, mivel nincs hasonló ügyem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!