Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudom megállapítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom megállapítani egy nőről, akivel jóban vagyok (kolléga), hogy domináns-e az ágyban (domina)?

Figyelt kérdés

2021. okt. 14. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy
2021. okt. 14. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
EQ, IQ, emberismeret. Nincs ráírva senkinek a homlokára. Úgyhogy kívülről sehogy.
2021. okt. 14. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy. Pl én a munkában határozott, irányító típus vagyok, nehezen viselem el, ha más vezetése alatt kell dolgoznom, de az ágyban nagyon erősen sub vagyok:D
2021. okt. 14. 22:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy beszélgetés során. Mondjuk egy céges bulin, némi pia mellett. Nem lehetne valahogy kihúzni belőle? Anélkül persze h nyíltan rákérdeznék.
2021. okt. 14. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 nem tudod. A szexuális szokások azok amiket nem osztanak csak úgy meg az emberek és nincs semmilyen univerzális szófordulat hogyaszongya' a dominák azt mondják egy normál beszélgetés során "kéktollú madár füttye". Vagy van elég tapasztalatod, emberismereted vagy nincs.

Ismerkedj vele úgy mintha sima szexet céloznál be, s majd az ágyban kiderül. Főleg azért is mert ha nem vagy neki vonzó szexuálisan akkor nem lesz sem ez sem az.

2021. okt. 14. 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

Ezt csak úgy tudod kihúzni belőle, ha előtte bedugod neki.

Sőt a végén ki is köhögi.

2021. okt. 15. 08:02
 7/12 A kérdező kommentje:
5-ös: az a baj, hogy ha összejövünk és kiderül h nem domináns, akkor még évekig kerülgetni fogjuk egymást a munkahelyen. Ráadásul egyébként jóba vagyok vele, szóval kár lenne egy ilyen jó "baráti" kapcsolatot beáldozni.
2021. okt. 15. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
#7 ja ha neked egy sima jó dugás nem elég... Egyébként még ha domináns is és passzol minden az ágyban akkor is kerülgetni fogjátok egymást a melóhelyen, s akkor is lesz "törés" amikor véget ér a story. Ezért átgondolandó a kollégákkal a szex. "Kézenfekvő" (mert hisz ott van, ismered, van közös téma is), de ha borul a történet és nem tudják felnőtt érett fejjel kezelni akkor valamelyik fél előbb-utóbb a munkahelyét is bánja.
2021. okt. 15. 16:02
 9/12 A kérdező kommentje:
8-as pontosan ez az, viszont ha domináns az ágyban nekem megérne annyit h kerülgessem vagy otthagyjam miatta a melóhelyet.
2021. okt. 15. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Fura, hogy sokan azt írják hogy nem lehet raerezni.

Én domináns férfi vagyok, de valahogy egyből megszolal a csengő a fejemben, ha egy subbal kerülök kapcsolatba.

Egyből érzem, hogy az.

És a domokat is sokszor kiszurom valahogy.

Nem hiszem, hogy ez valami extra képesség volna... 😃

2021. okt. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!