Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy lány akivel nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és tetszik nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és tetszik nekem. Gyakran ölelget, kérdezi hogy szeretem-e stb. Egyszer áthívtam magamhoz éjjelre (jelen volt egy barátom és az Ő barátnője is) és mintha kicsit hidegebben viselkedett volna velem. Próbáltam közeledni felé de furcsán viselkedett. Nem utasított vissza, csak egyszerűen fura volt. Ezelőtt pár nappal szakított a régebbi pasijával.. lehet ez közre játszott. Az elkövetkezendő napokban ugyanúgy viselkedett velem, de most kezd megint közeledni és a régi szokásait felvenni (ölelgetés, stb). Mit tegyek? Egyszerűen nagyon tetszik de nem tudom van-e nála esélyem. Köszönöm a tanácsokat előre is

2019. jan. 20. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hódítsd meg.
2019. jan. 20. 23:50
 2/6 Mickbro ***** válasza:

Hívd meg kávézni, vagy kirándulni, esetleg moziba (sajnos a film alatt nem lehet beszélgetni), vagy csak sétálni, múzeumba stb. szóval valahová ahol lehet, dumálni.

Aztán ha jó volt, akkor ismét, de majd belejössz.

2019. jan. 20. 23:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Épp ez a helyzet, hogy nem tudom hogyan tudnám meghódítani. :/
2019. jan. 21. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Te tényleg ilyen béna lennél?

Ha át hívod akkor kettesben legyetek, ne többen.

Senki ne legyen más ott.

2019. jan. 21. 06:35
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet csak nagy mackója vagy, de nem akar semmi olyat tőled. Mint a "csak barátok" dolog
2019. jan. 21. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy pár nappal a szakítás után a karodba omlik.. Hagyj neki egy kis időt, ne mozdulj rá rögtön!
2019. febr. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!