Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jóban vgyok egy gyerekkel 22 éves én meg 16 lassan 2 éve ismerem. Barati tarasgbol ismerem. Kb fél éve vagyok vele nagyon nagyon jóba. Multkor bevallotta h tetszek neki és az az igazságh nekem is tetszik.hulyeség lenne osszejonni vele? 16L
Vajon egy 22 éves felnőtt fiatal mit lát egy 16 éves lányban?
Mármint a legtöbb 22 éves már diploma végén van, karrier, munka, kinyílik maga a világ... erre jön egy 16 éves lány, aki még azt sem tudja, hogy mi szeretne lenni, mit érez igazából.. az elkövetkezendő pár évben kb. 359 fokban fog megváltozni a világnézete...
Miért? :)
Amúgy ha neked is tetszik, akkor hajrá. Kicsi rá az esélye azonban, hogy örökre együtt maradtok.
Ha normális az illető, akkor nem.
De mi köze ehhez a Nyelveknek?
#1 359? Semmi nem változik.
Amúgy meg ha normális 22 éves lenne akkor nem történne ilyen, de tapasztalatból mondom hogy ő sem egy rendes 22 éves felnőtt ember érzelmi intelligenciáján áll.
Volt csók?????
Szerintem minden esélyetek megvan akár a házasságra is.
Ha tényleg vele érzed jól magad szerintem nem baj a korkülömbség...
ÉN sok párt ismerek akik közt ennyi év van.
TEHÁT MINDEN ESÉLYED MEGVAN EGY KEDVES PÁRKAPCSOLATRA!!!!!!!!
A korkülömbség nem jelent olyan nagy bajt. Ahány ember ,annyi féle !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!