Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok is vannak úgy, hogy ha ritkábban van szex, akkor jóban kívánjátok és az orgazmus is intenzívebb?
Igen én is így vagyok ezzel. Mindennap nem is kívánom a szexet.
L
igen, nálunk is ez van, régen mint a nyulak, ma már minőségre megyünk és inkább heti kettő, de az legyen hosszú, kemény, kielégítő, mint minden nap egy gyors menet, ami akkor is van, ha egyikünk annyira nem is kívánja.
Arra kell figyelni, hogy ha ez lecsökken heti 1 alá hosszú távon (szóval hónapokig), akkor egyre kevesebb lesz és egyre kevesebb lesz az igény rá. Lehet akkor is nagyot fog szólni, de a test nagyon hamar hozzá szokik, hogy ritkábban van és a végén azt veszitek észre, hogy havi 1 és az elég is. A heti 2-3 az a szint amit könnyű tartani és eléggé kívánjátok egymást folytonosan
9: igen, ez normális tőled és hidd el én is stresszeltem az által, hogy csökkent és a páromnak heti kettő elég volt. De lassan lenyugodtam és én is rájöttem, hogy egy megfelelő, alapos, sok előjátékos egész esti huncutkodás egyszer egy héten sokkal többet ad mint sok kicsi egymásnak esés.
Az is jó néha, de nem annyira emlékezetes.
Meg fogja majd érteni és ha több dolga lesz, ő sem fog tudni többször csinálni.
Ha segíteni akarsz neki, akkor talán próbálj extra sokat beleadni, hogy lássa a minőség mennyivel jobb mint a mennyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!