Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lányok is vannak úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok is vannak úgy, hogy ha ritkábban van szex, akkor jóban kívánjátok és az orgazmus is intenzívebb?

Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy ha nincs minden szex, hanem csak egy héten 2-3, akkor sokkal jobban kívánom és sokkal intenzívebb élmény az orgazmus, mintha minden nap csinálnánk. Mások is vannak vele így? 24N

2019. jún. 18. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Igen én is így vagyok ezzel. Mindennap nem is kívánom a szexet.

L

2019. jún. 18. 11:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Ugyanez. A párom szeretné minden nap (akár kétszer is), de nekem sokkal jobb élmény, ha pl csak heti 2 van. Sokkal kirobbanóbb az orgszmusom is olyankor.
2019. jún. 18. 11:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Ne küldjétek légyszi privátokat, itt is válaszolok bármire, ha kérdeztek.
2019. jún. 18. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is de még jobb amikor mondjuk hetek után szexelünk (a férjem sokat jár külföldre üzleti utakra), na akkor még kirobbanóbb orgazmusaim vannak és rettenetesen kívánom.
2019. jún. 18. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Heti hányszor szexeltek? És meddig? Hány percig????
2019. jún. 18. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:
4: igen, nálam is minél több idő marad ki, annál jobb. Volt nemrég h eü okok miatt 3 hétre ki kellett hagyni, na utána volt a legjobb.
2019. jún. 18. 11:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Privátos srácok! Tényleg, ha nem lett volna egyértelmű a kérdésből: VAN barátom.
2019. jún. 18. 11:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, nálunk is ez van, régen mint a nyulak, ma már minőségre megyünk és inkább heti kettő, de az legyen hosszú, kemény, kielégítő, mint minden nap egy gyors menet, ami akkor is van, ha egyikünk annyira nem is kívánja.

Arra kell figyelni, hogy ha ez lecsökken heti 1 alá hosszú távon (szóval hónapokig), akkor egyre kevesebb lesz és egyre kevesebb lesz az igény rá. Lehet akkor is nagyot fog szólni, de a test nagyon hamar hozzá szokik, hogy ritkábban van és a végén azt veszitek észre, hogy havi 1 és az elég is. A heti 2-3 az a szint amit könnyű tartani és eléggé kívánjátok egymást folytonosan

2019. jún. 18. 11:48
 9/11 A kérdező kommentje:
8: köszi. A kapcsolatunk elején (kb első félév) a napi 2-3 volt az átlag, de azt gondolom, az a normális, h ez idővel csökken. Csak a párom meg azzal sztrsszel, h ha így haladunk, akkor nemsokára félévente 1 lesz. Szeretnek neki is megfelelni, de viszont azt is érzem, h nekem ez a heti 2 a jó. De amúgy az is tok érdekes h a kapcsolatunk elején meg nekem volt a többre igényem...
2019. jún. 18. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:

9: igen, ez normális tőled és hidd el én is stresszeltem az által, hogy csökkent és a páromnak heti kettő elég volt. De lassan lenyugodtam és én is rájöttem, hogy egy megfelelő, alapos, sok előjátékos egész esti huncutkodás egyszer egy héten sokkal többet ad mint sok kicsi egymásnak esés.

Az is jó néha, de nem annyira emlékezetes.

Meg fogja majd érteni és ha több dolga lesz, ő sem fog tudni többször csinálni.

Ha segíteni akarsz neki, akkor talán próbálj extra sokat beleadni, hogy lássa a minőség mennyivel jobb mint a mennyiség

2019. jún. 18. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!