Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm durván szereti de én nem bírom?
Szex közben ha már érzem, hogy elmegyek akkor lassítani szoktam, esetleg kicsit megállok és így tudom folytatni.
Viszont a barátnőm akkor tud elélvezni ha gyorsan és durván csinálom. Ez nekem is nagyon jó, sőt túl jó és így nem tudom húzni az időt. Ha pedig gyorsan csináljuk és a csúcs közelében van, akkor nem lassíthatok, mert nem megy el.
Tudtok adni tanácsot, hogy lassítás nélkül is sokáig bírjam az ágyban? 22/f
fejlesztheted magad sok féleképen, hogy tovább bírd, akár fejben is meditálással, koncentrálással, lazulással vagy akár testileg is sporttal, egészséges életmóddal.
A tanácsom, hogy próbálj ki mindent és nézd meg melyik ad több eredményt.
Ha az van, hogy 5 percet bírod és ezen sehogy sem tudsz változtatni, akkor a probléma másik oldalát kell megoldani azzal, hogy a csajt a csúcs közelbe kell juttatnod mielőtt még te oda elérsz és megoldani, hogy egyszerre süljetek el.
Ezt el tudod érni azzal, hogy több előjátékot nyomtok, több húzás, tőled több orál. Ha te szereted a lassút, akkor kezd a lassúval, főleg ha a lány nagyon fel van húzva, akkor élvezni fog minden pici lüktetést is, ezzel "kínzod kicsit", hogy felhúzod és nagyon lassan adod meg neki azt amit kíván. Ezáltal neked is időd lesz bemelegedni, van időd élvezni a lassú szexet és ha már kellően kiélveztétek ezt a húzást, akkor bevadulhattok.
Hidd el, sokkal jobb 2 perc vad szex és a végén egy jó orgazmus, mint elhúzni a szexet, meg-meg állni és a barátnődnek teljesen elmegy tőle a kedve.
Elégítsd ki, dugd meg jó keményen, legyen ez a cél és utána mindenki happy. Ha pedig utána egy jó szeretkezést akartok, akkor azt nyomd második menetben, amikor már a csaj ki van elégülve.
Értem, hogy gyakorlás de hogyan? Ha most 100-szor csináljuk és mind a 100-nál korábban elsülök, mint ahogy elélvezne, akkor hogy fogok fejlődni?
Nincs valami technika vagy trükk ami segítségével képes vagyok lassítás nélkül szexelni? Nem kéne olyan nagyon sok idő, ha már tart néhány perce a szex, akkor kb 10 percet kéne egyhuzamban gyorsan, vadul csinálni és úgy elmenne ő is.
Köszi! Én mindkettőt élvezem a lassút és a gyorsat is. Az elején neki is jó lassan, viszont kielégülni csak akkor tud ha gyorsan csinálom. Azt mindenképp megpróbálom, hogy elhúzom az előjátékot, és ha csúcs közelbe kerül akkor talán nem kell olyan sokáig vadul nyomni.
Arra gondoltam még, hogy mielőtt átmegyek hozzá itthon maszturbálok hátha úgy kevésbé leszek gyorstüzelő.
2-es vagyok:
"akkor kb 10 percet kéne egyhuzamban gyorsan"
Na az nehéz, tényleg nehéz, 10 perc csak keményen nekem nem menne, max második/harmadik menetnél, de addigra már fárad az ember.
Az nem hosszútávú megoldás, hogy előtte kicsapod. Persze segít, de nem tudod mindig megcsinálni és lehet annyira sokat nem is segítene. Vannak olyan pózok amik neked nem annyira ingerlőek, de a csaj keménynek érzi, de én akkor is a sok előjátékot javaslom.
Az én párom is a kemény szextől tud elsülni és ha nem lenne előjáték, akkor nála is 10 perc kellene minimum turbó módban. Ezért én arra törekedtem, hogy a lehető legjobb előjátékot csináljam, de ehhez kell a sok-sok gyakorlás, amit az első is ír. Egy idő után megtanulod mi az a pont, amikor a csaj már nagyon közel van és tényleg csak arra vágyik, hogy valaki jó keményen dugja meg és elég neki pár lökés is. Nem egyszerű, de meg lehet tanulni.
De ha megy a két menet, akkor azon is elgondolkozhatsz, hogy süljél el vele előjátéknál, pl. orál, majd te kényeztesd, húzd fel, és amire oda ér, hogy a falat kaparja, addigra már neked is kőkemény és sokkal jobban fogod bírni
az a baj a másra gondolással, hogy lehet segít, de ez azt eredményezi, hogy egy idő után nem élvezed a szexet. Mintha befognád az orrodat, becsuknád a szemedet és arra gondolnál, hogy gyógyszert szedsz be amikor a világ legfinomabb steak-jét eszed.
Én is próbáltam, sikerül elnyújtani, sőt, még az erekcióadat is meg tudod szüntetni és egész végig azon vagy, hogy legyen már vége a szexnek. Nem jó megoldás hosszú távon, csak max akkor, ha egyszer valami miatt extrémen kell teljesíteni (de arra is számíts, hogy keménységed lejjebb megy és a lány észre veszi, hogy nem élvezed és az ő kedve is elmehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!