Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes domináns pasi durván szereti?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzanak a domináns pasik,de nem szeretem durván,és az összes ilyen hajlamu pasi akihez eddig volt szerencsém,durván szerette. A ketto csak egyszerre létezik?2019. máj. 18. 21:41
1/14 anonim válasza:
Nem. Létezik, hogy ők is szeretik a szeretkezés részét is, ahol nem addig pakolnak, hogy ne tudj felkelni utána.
2/14 anonim válasza:
A domináns olyan mértékű fájdalmat okoz, ami nem is fájdalom, hanem élvezet. A szadista az, aki igazi fájdalmat okoz, és maga a szenvedés indítja be jobban.
3/14 anonim válasza:
A férjem is domináns, szereti durván de tud nagyon gyengéd is lenni, inkább a végén durva egy kicsit de mivel én meg abszolút szub vagyok ezért én ezt még szeretem is. Elagyabugyálni meg ilyesmiket nem szokott.
4/14 A kérdező kommentje:
Én is abszolut szubnak érzem magam :D mégis eddig a legtöbb magát dominánsnak mondó férfi viselkedése az ágyban mégse jött be
2019. máj. 18. 21:48
5/14 anonim válasza:
Igen, töcskölőgép módjára ták tákolnak.
Megint összekeverjük az agyatlan tömőgépeket a subdomina témával.
6/14 anonim válasza:
mi neked a dominans? ha o ide oda pakol teged, parancsolgat es elfenekel? de kozben lagyan csokolgat es gyengeden hatol beled? vagy csak azt varod, h o iranyitson? mert a dominans fel aki iranyit, akirol meg te beszelsz az az aki kemenyen szereti. nem egyforma a ketto fogalom.
7/14 A kérdező kommentje:
Szeretem ha ide oda pakolgat,meg parancsol nekem,de kozbe lagyan csokoljon es gyengeden hatoljon be
2019. máj. 18. 22:17
8/14 anonim válasza:
A dominancia nem azonos a durva szexel.
9/14 anonim válasza:
Kérdés az, hogy mit értesz dominancia alatt. A hétköznapi viselkedés is lehet egy kapcsolatban domináns, meg lehet a szexben is. Plusz szexben is állhat több dologból.
Én alapvetően domináns vagyok, de változó, hogy mikor-mi jön be. Van, hogy tényleg durván akarom a szexet, de van, hogy lágyan.
10/14 anonim válasza:
.."agyatlan tömőgépeket" ez jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!