Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nők, lányok! Egy BDSM-en alapuló párkapcsolatban ezek mennyire elfogadható vágyak egy SUB pasitól?
Leszögezném: Hivatásos dominához nem mennék soha, mert az anyagi alapú kapcsolat lenne pár órára, én viszont kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló dolgokat szeretnék átélni, megélni.
Vázlatosan a legnagyobb vágyaim (mind irányomban, én lennék a sub):
- erényöv hordása (állandó jelleggel, a jutalom a megbeszélt időközönkénti kiengedés lenne, büntetés a bezát időszak növelése tetszőlegesen)
- lábimádat (masszírozás, csókolgatás, talp nyalása, lábujjak szopogatása)
- orgazmuskontroll vagy éppen kényszerélveztetés (bőbebben lebtebb)
- alázás, főleg a kis pénisz alázás (kinevetés, kigúnyolás, leköpés, akár több nő előtti megszégyenítés)
- pisi (pisis punci tisztára nyalatása, lepisiles, pisi igatása vagy szájba pisilés)
- az Úrnő szexuális igényeinek kielégítése az erényöves időszak alatt orálisan és/vagy felcsatolhatós műpénisszel
- saját sperma megetetése
Kifejtve a fentit:
Orgazmuskontroll - ruinde orgasm /elrontott élvezés/ játékok, büntetés esetén akár az erényöv levételénél megnehezíteni/ellehetetleníteni az orgazmust: érzéstelenítő krémmel bekenné a nő a pasi péniszét, egy késleltetős gumit és egy vastag gumit felhúzna rá, erre péniszköpeny, aztán megint gumi, és mondjuk egy szilikon torzóval kap a pasi 2 percet így, hogy elélvezzen. (Erényöves időszak közben is alkalmazható lenne, ha szórakozatná az Úrnőt, ahogy a pasi reménytelenül küzd az orgazmusért.
Kényszerélveztetés - egymás után többször kiverni a pasinak, úgymond lefejni, amíg már kínjában ő könyörgi vissza magát az erényövbe.
Olyan nők válaszát várom, akik otthon vannak a BDSM-ben vagy érdeklődnek az ilyesmi iránt!
A "kezeltesd magad" és társai nem érdekelnek, olyan ne szóljon hozzá, aki nem tudja mi a BDSM és csak beszólogatni akar.
Nem a témába vágyó, lehúzós, csak kötekedő kommenteket lepontozom és jelentem!
A normális hozzászólásokat előre is köszönöm!
29/F
Azt hittem betegebb dolgot írsz..de nem annyira vészes
Tudod mi a vicc ha egy tök átlagos méretű péniszt kêne ki nevetnem
Valahogy nem lenne őszinte.. De ha mikropénisz akkor az simán megy az kb akkora mint a kisujjam
Szóval ezért nincs egy domináns/szadista pasi sem, aki jól elverne és megalázna :/
szomorú ezt olvasni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!