Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák valódi párkapcsolatban?
Olyan domináktól szeretnék választ kapni az alábbi kérdéseimre, akiknek van (vagy volt hosszabb) párkapcsolatuk, amiben dominaként voltak jelen és nem pénzért hanem mert ilyen a természetük, ezek a vágyaik, szeretnek másokat irányítani és uralni.
1. Hol találkoztatok a párotokkal?
2. Hogy és mennyi idő után jöttetek rá, hogy ő szub?
3. A szexuális életetekben mik voltak a legkedvesebb dolgok, amiket rendszeresen csináltatok ill. miket próbáltatok ki, amikkel később nem foglalkoztatok annyit?
4. Felsőbbrendűnek érzed-e magad a párodnál vagy a férfiaknál általában?
5. A szexen kívül milyen hétköznapi dolgokban nyilvánult meg, hogy te vagy irányító fél?
6. Hogyan jutalmaztad a párodat ha a helyzet azt kívánta, ill. hogyan büntetted?
7. Volt-e szükség jelentősebb "nevelésre" a részedről, ami a nem szexuális együttéléseteket illeti?
8. Mit szeretsz jobban, az engedelmességet vagy a (játékos/valós) lázadozást?
9. Szerinted lehet-e lelkileg teljesen egészséges férfiból olyan, aki vágyik egy ilyen kapcsolatra?
10. Lehet-e lelkileg teljesen egészséges nőből olyan, aki vágyik ilyen kapcsolatra?
Remélem nem lett túl sok, köszi, hogy elolvastad!
Esetleg még annyit, hogy a "lelkileg egészséges" alatt olyan embert értek, aki szerető, ideális esetben teljes családban nőtt fel, durva traumák nélkül és akinek nincsenek jelentős, személyiség-torzító félelmei a testi, szellemi vagy társadalmi önképével kapcsolatban.
1. Neten a chat.hu oldalon
2. Nem sub hanem vanillia :-) nem erdekli a BDSM
3. Nem BDSM.kapcsolat
4. Nem bar teny h a lexikalis tudasom magasan ver sokakat,
Alapvetoen mindenki egyenrangu fel max annyi mindenkinel mashol van a hangsuly !
5. Pont a mindennapi eletben vagyok a dominans fel a szexben vele nincs ilyen
6. Nincs ilyen kommunikacio van, de mint irtam a mindennapi eletben alt az en szavam dont
7. Volt, kvazi melettem lett ember belole :-) addig igyen csak kisfiu volt
8. A parkapcsolatomban egyiket sem, ertelmes vitat ahol en gyozok :-)
9. Igen, mind a ket subom olyan kapcsoltra vagyik ahol teljesen a no ala rendeli magat, mind a kettonek normalis gyerekkoruk volt, de egyik sem talat olyan part aki 7/24 be ezt valata volna
En meg szivesen elem ki rajtuk a dominans oldalam,
10. Igen lehet ez nem nevelesi problema hanem szemelyiseg kerdese... Ezt max elnyomni lehet a gyerekkorba vagy torzitani ...
Dominaket nem lepek szexualis kontaktusba, nalam a megalazas a lelki oldala van eloterben vagyis sub legyen a pasi ne pedig mazo, persze van testi fenyites adott esetben de nem olyan merteku mint egy mazo pasinal,
Adott esetben van szexualis toltete a jateknak hiszen erre szukseg van ! De konkret behatolas nincs, inkabb kezi munka, es mas technika :-)
Amugy erdekes adalek h a legtobb domina baratnom vagy sima normalis kapcsolatban el vagy alarendeltken :-)
Parkapcsolaton kivul dominansak ...
Engem is érdekelne, hogy "lelkileg egészséges" embereket érdekel-e a BDSM, de van egy olyan érzésem, hogy nem.
Viszont beszélgettem erről egy terápiával foglalkozó emberrel, és ő azt mondta, hogy szerinte lehet terápiás hatása egy jó BDSM kapcsolatnak.
Szívesen beszélgetnék amúgy erről, mert engem is érdekel a téma :)
27L
szerintem egy lelkileg egészséges embert érdekel a dolog mint 2része.de lagalább az egyik.
én speciel egyáltalán nem vágyom arra,hogy megalázzanak,kikötözzenek stb.
de én hajlandó vagyokrá,ha erre kér az illető.
Én a való életben a bizonytalanság mintapéldány vagyok... na jó, azért nem... de végülis, egy kicsit... :DDD
Nem is szeretném "elnyomni" a páromat, én csak a hálószobában vagyok főnök - ott is általában megbeszéljük, hogy most vadulunk-e, vagy csak simán, lassan toljuk :)
1. Egy suliba jártunk, ő egy évvel alattam volt. Egy sulis kiránduláson találkoztunk először.
2. Ő épp olyan szívesen dominál, mint... alárendelődik? Ez egy szó? :D
Próbáltuk, hogy ő dominál, de bepánikoltam - szóval maradt a másik felállás.
3. Ölelések, puszik (nem csókok, hanem a kis, aranyos puszik) "szeretlek" folyamatos ismételgetése - BDSM közben is néha, nem bírom ki :)
Amikor először kikötöztem (ez még nem volt igazi BDSM) akkor csak annyi volt a panasza, hogy így nem ölelhet meg - ami a legjobb rész a szexben.
Itt az volt a tervem, hogy addig húzom, ingerlem, amíg csak lehet, aztán figyelem, ahogy előtör belőle a Csődör :)
...végül csak gyengéden átölelt, és lassan, mélyen mozgott bennem. Nagyon jó volt, imádtam, csak úgy áradt belőle a szeretet :)
Szeretünk vadulni, persze, de a lassú szeretkezés is a kedvenceink közé tartozik
4. Nem, csak ha éppen abban a szerepben vagyunk - bár akkor is inkább megjátszva.
5. Néha átveszem az irányítást, ha szükség van rá, de amúgy nem igazán vagyok irányító típus.
6. Jutalom: kap egy csókot (imádja a csókot, épp ezért vonom meg tőle ilyenkor, könyörögjön csak...) vagy ráülök a szájára, hogy megízlelhessen,
Bünti: Korbács, taposás, pofon, vagy otthagyom kikötve, bekötött szemmel, amíg én kényelmesen elmegyek mosdóba vagy egy pohár vizet inni, hadd várjon csak :)
7. Legyen nyitottabb önmagával szemben. Szerintem csak ezen kellett segíteni, de ezzel is ő birkózott meg, én csak segítettem.
8. A lázadozást lehet büntetni :) De az engedelmesség is jó. Nem tudok dönteni.
9. Naná. Ez csak egy szerep, amit imádunk mindketten. A való életben nem viselkedem így vele, de szerintem nem is hagyná.
10. A lelki bajaimat a szorongás és a depresszió teszi ki, ezen max. javít a dominaság :D
En nem ugy vagyok dominatrix, hogy eldontottem, es nem is akarok tudni rola.
Vagy utaltak, kerultek vagy istenitettek.
Parom takarit, foz, eltart, agyba hozza a reggelim, lesi minden parancsom. Enged szexelni masokkal, de pont a kuttahusege miatt nincs pofam hozza. Ugyanakkor verbalisan alazom, taposok a lelkeben, es annal jobban torleszkedik es bizonyitja a keszseget.
Kozben szenvedunk is, mert ez valosag. O nem elvezi, hogy szolga, de osztonosen az. En nem elvezem, hogy szemet vagyok vele, de ezt hozza ki belolem.
Valtoztatnek szivesen. Kiralyno, urno, istenno vagyok minden mellettem megmarado szerint. Nehez annak lenni. Utalom, de igy szulettem. Az a celom, hogy halalig megvaltozhassak.
1, társkereső app
2, az első chates beszélgetések alapján már sejtettem. kb az első szexnél is volt egy ilyen felhangja a kapcsolatnak
3,változik, szeretem meglepni.
4&5, nem, hétköznapokban demokrácia van 😂 együtt élünk, a 24/7 fárasztó
6, hangulattól, kihágástól függ. át szoktuk beszélni a szeánszot, szóval mindkettő közös ötlet szokott lenni
7,nem, bár mindketten tudunk szétszórtak, lusták stb lenni, hétköznapokban normális pár vagyunk
8,mindkettő kell, de inkább a lázadozást
9&10, igazi, ssc/rack bdsm viszony csak két mentálisan lucid ember között lehet. Tök mindegy ki milyen szerepben van vagy milyen nemű, mentális probléma nagyon komplikálja a viszonyt.
Egy pl nárcisszistikus, egoista D-típus nem figyel a partnerére, nem képes a másik fél testi-lelki biztonságáról józanul gondoskodni.
Egy önértékelési zavaros, pl depressziós szub figyelmen kívül hagyja a saját testi épségét, ami komoly bajba keveri mindkét felet.
Normális embereknek mindkét szerepben vannak határai, amikről renszeresen beszélni is kell, és menekülőszava is mindkét félnek van.
A BDSM nem könnyedén kipróbálható szexi dolog amit akkor csinálsz ha már uncsi a misszionárius 🙄 Ha nem veszed komolyan akkor vagy csak dekorációnak vannak ilyen témájú kellékek, vagy abúzív kapcsolatban vannak a felek.
Ha a partnerem sząrul érzi magát, akkor nincsenek ilyen elemek. Nem akarom hogy velem veresse le magán az önértékelési problémáját, meg ez a viselkedés általában mindig az aftercare-t hozza ki belőlem nem az egrecíroztatást.
Valakinek vagy van hajlama vagy nincs, az ilyen "mentsd meg a kapcsolatot, legyél szub" típusú emberek sose láttak igazi D/s dinamikát. Ez nem döntés kérdése.
Igen, sokan azt gondolják hogy egy selyem szemkötőn vagy egy bilincsen múlik az egész.
Szerintem nem. Macis pizsamában is lehet valaki parádésan tehetséges D-típus, nem kell beöltözni tökig latexba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!