Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, anális orgazmusa, (valódi! ) volt-e már valakinek? Ha igen milyen? 40-es F vagyok de még mindig nem vagyok biztos benne hogy létezik!
3-as, köszönjük...
Most még gyorsan valaki lökje be a "az nem arra való" című előadást.
Én a magam részéről csak arról tudok beszámolni, hogy nagyon élvezem az anális szexet, és ha közben a csiklómat is izgatja a párom (vagy én) akkor el tudok így élvezni.
28N
El lehet érni, de ehhez a nőnek is 100%-ban el kell lazulnia.
Én is inkább azt a felállást ismerem, hogy én tolom neki popóba, ő meg izgatja magát.
Szinte garantált az orgazmus.
Azért az anális szex közben mi történik? A végbélnyílás ingerelve van ami önmagában is fokozza az izgalmi állapotot, de a belső inger közben a hímvessző gyakorlatilag folyamatosan ingerli a hüvely falát, adott esetben a g pontot is. Miért olyan elképzelhetetlen az orgazmus? Nyilván akinek soha nem volt hüvelyi orgazmusa, ott szükség van a csikló izgatására, de aki képes rá, minden további nélkül át tudja élni.
Az más kérdés hogy ehhez nem árt ha ismerjük saját magunkat és a testünk, valamint maximálisan fel tudunk szabadulni nem pedig bizonyítani akarunk mert a filmekben is ez van. Válaszolva a kérdésre, létezik, és ugyanúgy tanulható mint a hüvelyi orgazmus.
#9! Teljesen igaz !! :D
Az " A ,, és " U ,, pontot sem hiszik el sokan. :/ pedig vannak !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!