Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok párkapcsolatban is volt úgy, hogy más is piszkálta a fantáziátokat?
Van egy srác,akivel gimiben kavarogtunk, de nem feküdtünk le. Múltkor láttam őt. Utána vele álmodtam. Még a mai napig is megtenném vele. De! Boldog párkapcsolatban élek (jó minden,családot tervezünk), de még is piszkálja a fantáziám. Ez csak azért van,mert annó nem tettük meg es mi lett volna ha? Tudtommal azóta sincs barátnője. Érzem a szexuális feszültséget.
22L
Szerintem ne tervezz úgy gyereket, hogy közben mással simán megtennéd......
Ha szerelmes lennél, nem lenne olyan,hogy MÁSSAL IS! Fantázia szintjén sem!
"Boldog párkapcsolatban élek (jó minden,családot tervezünk)"
Látszik. Bezzeg ha a pasid meg akarna dugni egy másik csajt fel lennél háborodva.
normális, az ilyen első szerelmek sosem múlnak el teljesen.
de ez csak futó fantázia, 1-2 hónap és elmúlik. Mindenkinek van egy ilyen pasija akivel "ha akarnám elszaladnék és ott hagynám a kapcsolatomat"
Jó az, egészséges, nem kell vele élni, de el kell fogadni.
#7: Ne magadból indulj ki ! ;)
Ezt a "gimiben kavargást" pedig ne nevezd szerelemnek...
szerintem normális, ha a jó kapcsolaton kívül is van olyan akivel álmodozol egy kicsit. Ők fiktív emberek, nem beléjük vagy szerelmes, hanem a gondolatba, hogy felrúgd a szabályokat és megszökj a tiltott gyümölccsel.
De akinek nem volt még hosszútávú kapcsolata az nem igazán tudja ezt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!