Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyi a domináns pasi, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi a domináns pasi, vagy csak szerencsém volt mostanában?

Figyelt kérdés
Amiatt vetődött fel bennem a kérdés, mert egy hosszú kapcsolatból kilépve rájöttem, hogy az a szex egy nulla volt, és hogy én valójában vonzódom az enyhe bdsm dolgok iránt. Elkezdtem ismerkedni, ezt sosem említettem meg az első 3-4 randin, mert úgy voltam, hogy majd ha helye lesz, tehát úgy mentem bele kapcsolatokba, hogy ez még nem került szóba. Érdekes módon az összes pasiról kiderült, hogy dom hajlamai vannak, bejön nekik az enyhe alázás, stb, ami nekem is nagyon. Vajon tudat alatt valahogy bevonzottam ezeket az embereket, vagy ez tényleg ennyire gyakori? A régi partnereim ennek az ellentétei voltak.
2018. dec. 9. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyhe alázás alatt mit értesz?
2018. dec. 9. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Fojtogatás, szájbaköpés, pofozás, face fuck stb.
2018. dec. 9. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez neked enyhe....basszus. Bocsi.

Szerintem simán lehet, hogy bevonzod. De azért elég sok pasit izgat az ilyesmi.

2018. dec. 9. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelét adod, hogy nincs ellenedre, ők meg nem fogják vissza magukat.
2018. dec. 10. 00:11
 5/9 Boszorkány_ ***** válasza:

Az ilyesmit én is szeretem!

De jó neked, én sajnos inkább a gyengéd, jó fiúkat vonzom be:/

Persze van 1-2 kivétel, de az eddigi udvarlóim többsége nekem túl gyengédnek, romantikusnak mutatkozott.

2018. dec. 10. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mostanában nagyon kikövetelik a nők a keményebb bánásmódot.
2018. dec. 10. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Mazlista vagy en nem talalkoztam meg ilyen pasival
2018. dec. 10. 17:01
 8/9 mikeXxX ***** válasza:
Fiatal vagy és érdekelnek az új dolgok csak ennyi van az egészben az partnerek meg figyeltek erre a vágyadra gondolom ez nekik is új .
2018. dec. 11. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam magamról, hogy van bennem domináns hajlam amíg egy exem ki nem hozta belőlem..
2018. dec. 16. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!