Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a pasikkal? 15/L
Minden fiú azt akarja :)
Ennyi idősen még ne agonizálj a pasikon.
Semmi bajod nem lesz, ha még nincs pasid.
Ne foglalkozz velük és akkor majd jönni fog.
Igen, a 15-25, sőt néha a 30-ig férfi korosztály döntően azért csajozik hogy lefektesse a lányokat. Remélem nem mondtam újat! :D
36F
Ha le akart fektetni, de nem csak azt akarta, azzal szerintem nincs baj, ha te kész vagy rá.
Ne szomorkodj, 15 éves vagy, bőven van még időd ezen gondolkodni. Az önbizalmad miatt ne aggódj, lányoknál nem feltétlenül nagy probléma, ha nincs belőle sok. Vannak srácok, akik ezt szeretik, és egyébként is, ki fog alakulni ahogy felnősz. Van még időd mindenre :) 18/F
És a többiekhz szólok: nem minden 15-25 éves csak a szexre hajt. Én soha nem voltam ilyen, pedig 18 éves vagyok. Épp ezért nem is strigulázom a barátnőim, de az előzővel több, mint egy évig voltunk együtt. Ilyen is van, nem kell sztereotípiákat ültetni a lány fejébe.
Előző hozzászóló voltam :)
Nekem valamiért tetszik, ha egy lány önbizalomhiányos és nem lefektetni akarom a lányokat(persze később, ha ő is szeretné akkor.. nem vagyok aszexuális :D), csak egy barátnőt szeretnék :) és még sose léptem le. Nálam meg a lányok szakítottak, vagy pedig már volt barátjuk.
Ha van kedved, szívesen ismerkednék :) írhatok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!