Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szerencsém a pasikkal, elhagyott a párom, pedig imadtam ot, az életemet adnam érte, de o nem szeret, mit tegyek?
ilyen az élet... majd megtanulod. mindenesetre van egy jó hírem, ha eltelik sok-sok idő akkor majd jön más.
gyújts egy gyertyát a szobádban, húzd a fejedre a takaród, öleld át a párnád, egyél sok-sok édességet és nézd meg ezt a filmet, és bőgjél bátran.
"Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat."
Linda Ronstadt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Keress olyat akivel tudsz beszélgetni. Én pont innen kerestem januárban és 3 lánnyal kerültem jó beszélgetőviszonyba. Nekem sokat segítettek. Ha gondolod írj egy privátot.
26 ff
Nincs mese az élet ilyen. Még ha nem is hiszed jönni fog jobb is! Lépj tovább, foglald le magad amennyire csak tudod. Tűz ki új célokat amikre koncentrálhatsz. Pl: nyelv tanulás, torna, vagy bármi ami érdekel. Napról napra könnyebb lesz, mind átestünk már ilyenen, aki pedig nem, az majd fog. Tanulni kell a hibákból.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!