Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnátok ha a pasitok ki kötőzne és durván meg b*aszna és sz*opatna? Izgatna? Persze azok hoz szol aki szereti a bdsm
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 20:17
1/13 anonim válasza:
Engemet simán nagyon szeretetem ha durván meg b&asznak es kő keményen meg sz&opatnak és jol el fenekelnek mellé
2/13 anonim válasza:
Ilyen szintű intellektussal és szociális készséggel biztos nagyon szívesen megengednék neked hogy azt csinálj velük amit akarsz.
3/13 anonim válasza:
Én szeretem de csak a pasimnak engedem meg akiben megbízom , és szeretem a BDSM-et. 19/L
4/13 anonim válasza:
Ez most csak szarkazmus, vagy komolyan írtad? :-O
5/13 anonim válasza:
#4 Komolyan de csak a barátomnak miért nem lehet el hinni? Van aki meg azt szereti ha le kőpik vagy meg alázzak
6/13 anonim válasza:
Igen izgato de a durvulást csak normális kereteken belül
7/13 anonim válasza:
El lehet hinni, csak cseppet meglepett a stílus! Azt hittem csak kifigurázod a kérdezőt, de úgy tűnik nem. A stílusod és a helyesírásod alapján valóban egy szinten vagytok.
Már csak azt nem tudom, hogy "legálisan" írtok-e a 18 éven felüli kategóriába?
9/13 anonim válasza:
7# foglalkozz a saját dolgoddal szánalmas vagy ha nem teccik akkor kocc pancser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!