Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is van olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van olyan, hogy a barátnője csak durván szereti? Nekem ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
Jó lenne néha romantikusan összebújni de szinte mindig leterel, hogy nem lehetne "jobban"? Mert ő így nem élvezi annyira, nekem meg jó máshogy is. Ami igaz, de miért nem szereti lassabban? Velem van a baj? Amúgy romantikus típus és én is az vagyok ezért lenne jó többször összebújni de úgy nincs kedvem, hogy neki nem jó. Neki az a jó ha "jól elkapom".
2017. nov. 12. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Sürgősen szakíts a lánnyal.. mert idióta vagy. Ne vedd magadra.

Összebújhatsz vele neki is jól esik legalább annyira mint neked, csak lehet h nem izgul fel arra ha simogatos mint egy porcelán vázat.

Egy durvább.. szex után is jól esik neki hozzád bújni.

Ne kérdést tegyél fel hanem gondolkozz.

16L

2017. nov. 12. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is sajnos ilyen vagyok. A fizikai durvulást alázást nem szeretem, de a szexet kemény tempóban imádom. Ha lassan csináljuk nem olyan ingerek érnek belül. Az is jó, de összehasonlíthatatlan a hevesebb menettel. Ezen sajnos nem tudok változtatni. Talán ha megkéred a barátnődet, ebben is partner lesz, ha előtte jól megadod neki, amit szeret.
2017. nov. 12. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Simogatod* vázát*.

A gyorsan írás átka.

2017. nov. 12. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Na lányok, ki milyen magas ?
2017. nov. 12. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan vagyok mint a kettes válaszoló
2017. nov. 12. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
#1-es, ájulásig tömném a lyukaidat. :) Kérdező, balfék vagy, a nőket embertelenül kell megtömni.
2017. nov. 12. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni én is durván szeretek. Romantikusan összebújni is szeretek, összebújni, nem szexelni.
2017. nov. 12. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezekszerint ez a legtöbb nőnél így van, picit megnyugodtam :)
2017. nov. 12. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem volt ilyen.Elkaptam rendesen ha azt akarta.Szájba,muffba,seggbe keményen. :)
2017. nov. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!