Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van olyan, hogy a barátnője csak durván szereti? Nekem ez rosszul esik?
Figyelt kérdés
Jó lenne néha romantikusan összebújni de szinte mindig leterel, hogy nem lehetne "jobban"? Mert ő így nem élvezi annyira, nekem meg jó máshogy is. Ami igaz, de miért nem szereti lassabban? Velem van a baj? Amúgy romantikus típus és én is az vagyok ezért lenne jó többször összebújni de úgy nincs kedvem, hogy neki nem jó. Neki az a jó ha "jól elkapom".2017. nov. 12. 19:31
1/9 anonim válasza:
Sürgősen szakíts a lánnyal.. mert idióta vagy. Ne vedd magadra.
Összebújhatsz vele neki is jól esik legalább annyira mint neked, csak lehet h nem izgul fel arra ha simogatos mint egy porcelán vázat.
Egy durvább.. szex után is jól esik neki hozzád bújni.
Ne kérdést tegyél fel hanem gondolkozz.
16L
2/9 anonim válasza:
Én is sajnos ilyen vagyok. A fizikai durvulást alázást nem szeretem, de a szexet kemény tempóban imádom. Ha lassan csináljuk nem olyan ingerek érnek belül. Az is jó, de összehasonlíthatatlan a hevesebb menettel. Ezen sajnos nem tudok változtatni. Talán ha megkéred a barátnődet, ebben is partner lesz, ha előtte jól megadod neki, amit szeret.
3/9 anonim válasza:
Simogatod* vázát*.
A gyorsan írás átka.
5/9 anonim válasza:
Olyan vagyok mint a kettes válaszoló
6/9 anonim válasza:
#1-es, ájulásig tömném a lyukaidat. :) Kérdező, balfék vagy, a nőket embertelenül kell megtömni.
7/9 anonim válasza:
Szexelni én is durván szeretek. Romantikusan összebújni is szeretek, összebújni, nem szexelni.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezekszerint ez a legtöbb nőnél így van, picit megnyugodtam :)
2017. nov. 12. 23:42
9/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen.Elkaptam rendesen ha azt akarta.Szájba,muffba,seggbe keményen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!