Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van hogy valakinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy valakinek van barátnője, de azt szereti ha más srác megdugja, megszopatja?

Figyelt kérdés

Találkozom egy sráccal egy hónapja heti egyszer-kétszer és most mondta el hogy van barátnője, meg hogy biszex.

De az a vicc, hogy velem meg full passzív, szereti ha szopatom, megdugom, mindig a szájába/fenekébe megyek el és szereti ha hátulról megölelem (mint egy férfi szokott egy nőt).

Ja igen és zavar, hogy közben van csaja, akit megcsal, ezt eddig nem tudtam, azt hittem szingli. Barátnőjével elvileg jól megvannak két éve és külső alapján a srácról senki nem mondaná meg, hogy nem heteró.

24/f, biszex (ő 26 éves)

2017. okt. 26. 17:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
9%
Ez neked új? Csak olyan biszex srácokat ismerek, akikkel társkeresőn ismerkedtem meg és csak a szex miatt. Egy kivételével mind passzív volt és elég sokuknak volt barátnője, olyan is, akinek felesége. Kezdem azt hinni, hogy nekik nem számít a hűség. Vagy valamiért nem merik vállalni, de azért titokban csinálják. Utálom az ilyeneket.
2017. okt. 26. 18:26
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem bizonytalan a gyerek, és nem olyan jó a barátnőjével a kapcsolata mégsem.

Ha meg már tudod, hogy veled csalja meg, én a helyedben megszakítanám a dolgot, és rávenném, hogy mondja el a barátnőjének. Jobb túlesni a dolgon.

2017. okt. 26. 18:33
 3/18 A kérdező kommentje:

1: Igen, erre írtam, hogy most eléggé ledöbbentem hogy elmondta és kicsit el is ment a kedvem attól hogy találkozzak vele ezután.

2: Én is biszex vagyok, de dugásban full aktív, a seggem nekem szexuálisan tabu. Kölcsönös szopásban benne vagyok, ha a másik is, de azt sem szoktam erőltetni, nem halok bele ha nem szophatok.

---

Amúgy most két külön dologról van szó igazából. Mindkettőről beszéljünk, azt szeretném, mert mindkettő okai érdekelnek:

-Magát heterónak kiadó, titokban biszex férfi csalja a barátnőjét sráccal.

-Tök heterós férfi azt szereti, ha szétkúrják a seggét és ha mélytorkozhat más férfit. Ő is kb csak úgy élvez el velem, hogy kiveri magának, miközben dugom őt és közben sokszor smárolunk, ölelkezünk is.

2017. okt. 26. 18:38
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
Szánalmas. Heteró, aki más pasikkal dugatja magát.
2017. okt. 26. 18:41
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A biszexuálisok sokszor azt gondoloják, hogy "nem megcsalás ha saját nemmel történek". Kb ennyi ...
2017. okt. 26. 21:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolsz, hogy nyitott kapcsolatban lehetnek?
2017. okt. 27. 05:59
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is van barátnőm, nem tud arról, hogy biszex vagyok, régen mindig elmondtam, de rosszak a tapasztalataim e téren. A kapcsolatunk és a szex is nagyon jó, viszont azt nem tudja megadni, amit egy férfi, mivel férfiakkal passzív vagyok. Általában emiatt szokták a férfiak megcsalni a barátnőjüket egy másik férfival. Elítélhető ez a magatartás természetesen, de azért nem minden fekete-fehér, hogy ne lehessen belegondolni ebbe az oldalba is.
2017. okt. 27. 10:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó akkor aki ilyen keressen magának olyan barátnőt aki ezt meg tudja emészteni. De nem lehet elvári senkitől hogy fogadja el hogy megcsalják. És igen elítélendő ha a háta mögött csinálod. Ti neg abba gondoljatok bele hogy neki milyen érzés lenne ha tudná. Én összetörnék ha ezt meg kellene tudnom a barátomról. És én is biszex vagyok csak lány, és tudok hűséges lenni pedig a barátom nem tudja azt adni amit egy lány. És fordítva amikor egy lánnyal jártam, akkor se csaltam fiúkkal.
2017. okt. 27. 10:50
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, amiről nem tud az nem fáj, ilyen egyszerű és nem arra kell gondolni, hogy heti rendszerességgel dugok pasival, hanem 1-2 évente egyszer max. kétszer.
2017. okt. 27. 10:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Amiről nem tud az nem fáj? Komolyan? Ne haragudj de nekem ez gerinctelen és undorító. Magyarázhatod ahogy akarod. Akkor ennyi erővel ő is félrekúrhat? Csak évi egyszer kétszer.
2017. okt. 27. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!