Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van hogy valakinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy valakinek van barátnője, de azt szereti ha más srác megdugja, megszopatja?

Figyelt kérdés

Találkozom egy sráccal egy hónapja heti egyszer-kétszer és most mondta el hogy van barátnője, meg hogy biszex.

De az a vicc, hogy velem meg full passzív, szereti ha szopatom, megdugom, mindig a szájába/fenekébe megyek el és szereti ha hátulról megölelem (mint egy férfi szokott egy nőt).

Ja igen és zavar, hogy közben van csaja, akit megcsal, ezt eddig nem tudtam, azt hittem szingli. Barátnőjével elvileg jól megvannak két éve és külső alapján a srácról senki nem mondaná meg, hogy nem heteró.

24/f, biszex (ő 26 éves)

2017. okt. 26. 17:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem tudom, akkor félrekúrhat. Bár, ha másik lánnyal teszi az nem érdekelne, akkor se ha tudnám.
2017. okt. 27. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó attól a legtöbb ember még tartja magát annyira hogy ne viselje el hogy a párja nem elégszik meg vele.
2017. okt. 27. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
EZ nem arról szól, hogy ki kivel nem elégszik meg. Teljesen két független vágy amit nő és amit férfi iránt érezni szexuálisan.
2017. okt. 27. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha ez ennyire okés miért nem mondon el a barátnődnek? Magyarázd ezt el neki is.

Én is biszex vagyok de ettől még nem érzem magam feljogosítva arra hogy lefeküdjek egy lánnyal csak mert a barátom férfi.

2017. okt. 27. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyire nem tudnám elkötelezni magam akkor szakítanák vele, mert a PÁRkapcsolat két emberről szól. Ha meg a barátomnak nem lennék én elég, akkor menjen és keressen mást aki ezt tolerálja és nem kell a partneredet a háta mögött megcsalni. Vagy éljen nyitott kapcsolatban.
2017. okt. 27. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is lány vagyok és biszexuális és fiúval vagyok kapcsolatban. És igen, nagyon ritkán szexelek lányokkal annyi különbséggel hogy ezt a fiúm tudja sőt izgatja. De szerintem ha a másik háta mögött csinálod arra nincs mentség. Az "amiről nem tud az nem fáj" felfogás alapján gondolom mennyire szereted a barátnőd ha becsapod.
2017. okt. 27. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
naívak vagytok, de majd felnőttök...
2017. okt. 28. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az első feleségem tudta, hogy biszex vagyok, nem okozott neki problémát. Sőt, ő hozta össze a 2f+1n hármast, hogy láthassa, ahogy két pasi szexel. A mostani feleségem homofób és monogám, tisztelem, és szeretem annyira, hogy nem csalom meg se nővel, se férfivel.
2017. okt. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!