Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik egyes emberek melegnek azt a férfit aki szereti ha a barátnője ujjazza?
Mert sok ember számára bu zis, ha egy heteró férfi a saját seggével foglalkozik szexuális értelemben. Sokan úgy vannak vele, hogy egy heteró férfinak a saját segge az szexuálisan tabu.
Meg mert egy heteró férfinak nem azt kellene szeretnie, hogy őbelé dugnak dolgokat, hanem hogy ő dugdosson nőkbe dolgokat. Sok ember fejében a férfi = behatoló a szexben, a nő = befogadó a szexben.
(Csak a kérdésedre a választ írtam meg, nem feltétlenül a saját véleményemet)
Mintha én írtam volna a hozzászólásokat:
1.Szerintem egy heteró embernek eszébe nem jut a segglyukával foglalkozni.
2.Előbb-utóbb farok is lesz a seggedben, ha te ezt komolyan kívánod meg vágysz rá.
3.Valahogy nekem nem jut eszembe, nem kívánom és egyszer mikor egy nő rápróbált, le is tiltottam, mert inkább röhejes volt, mint jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!