Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy ez a pasi ennyire nem akar haverodni velem?Látom, hogy ez nem okoz gondot neki, mert szinte mindenkivel jóban van. Vagy ennyire unszimpatikus lennék neki?

Figyelt kérdés

A munkahelyemről ismerem látásból az egyik biztonsági őrt, néha köszönünk egymásnak. Szinte minden környéken dolgozó lánnyal, asszonyal, fiúval jóban van, és szoktak beszélgetni, de engem mindig "kikerül". Egy év alatt egyszer beszéltünk amikor kérdezett vmit a szolgáltatással kapcsolatban (kis üzletben dolgozom) de akkor is gyorsan elhadarta majd elment. Nézni mindig szokott, sőt szinte biztos, hogy amikor oda kerültem még tetszettem neki, mert láttam rajta, de olyan fura már

. Nyílt természetűnek tűnik így kívülről, én viszont elég zárkózott vagyok, és nem is vall rám, de egyre jobban vonz szexuálisan.

2021. aug. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán elérhetetlennek tart. Ő egy biztonsági őr, Te meg valami eladó? Az is beszédes, hogy csak 1x dumáltatok, ami nem soakt lendít a dolgokon.
2021. aug. 16. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Beléd van zúgva, megijeszti a helyzet hogy milyen hatással vagy rá. Valószínűleg önbizalomhiányos. Vagy egy korábbi fájdalmas csalódás miatt nem akar kezdeményezni egy olyan nőnél aki már a kezdetektől rabul ejtette valami megmagyarázhatatlan módon. Attól fél hogy most is így lesz és úgy érzi hogy nem tudna még egyszer feldolgozni egy ilyen szívfájdalmat. Az is lehet hogy azért nem kezdeményez mert annyira bejössz neki hogy szinte leblokkol a közeledben, nem tud önmaga lenni és attól tart hogy hülyét csinál magából. Az hogy másokkal teljesen normálisan viselkedik, kommunikál, nem jelent semmit, lehet hogy már attól görcsbe ugrik a gyomra ha ránézel, úgy meg nehéz magabiztosan, megnyerően viselkedni. Persze minden helyzet és minden ember más, ezek csak feltételezések, én önmagamból indultam ki, nem láthatok bele egy ismeretlen ember fejébe, nem tudhatom hogy mi játszódik le benne.
2021. aug. 16. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Önbizalomhiányosnak semmiképp nem tartanám, mert látszik rajta, hogy nem az.

Én már akkor is jobban érezném magam, ha legalább néha oda jönne hozzám is társalogni.

Csak néha úgy érzem, mintha direkt kerülne, persze lehet ezt csak beképzelem, mert nem lenne rá semmi oka, hisz nem ismerjük egymást, csak látásból.

2021. aug. 16. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
1-es válaszoló vagyok. Nem tartom magam bénának a csajozásban, sőt! De "volt" az életemben két nő, akik olyan hatással voltak rám, hogy el sem hinnéd. Megszólítani nem volt merszem, el is mentünk egymás mellett. Szóval, lehet hogy Te vagy rá olyan hatással, de ezt a 2-es válaszoló is kifejtette.
2021. aug. 16. 19:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Hm... ha mégis úgy lenne ahogy írjátok, akkor miből jöhetnék rá?
2021. aug. 16. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Lehet már túlzottan nézed mindig, és amiatt inkább távolságot tart.
2021. aug. 16. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennek nagyon sok oka lehet...

Amelyik nőkkel, csajokkal elbeszélget, azokat lehet, hogy régebbről ismeri, és már tudja, hogy kivel miről lehet, vagy érdemes beszélgetni, kinél meddig mehet el, stb... Ezzel én is így voltam, akik közömbösek voltak számomra, vagy akikről már tudtam, hogy én vagyok az őszámukra közömbös, azokkal már könnyebben beszélgettem, mert nem volt tétje. Akikért meg odavoltam, de pl. klasszisokkal "jobb csajnak" véltem annál, hogy bármiféle esélyem lenne náluk bármire is, na őket inkább kerültem, és csak messziről, vagy lopva csodáltam egészen addig, míg ki nem derült, hogy konkrétan esélytelen a dolog, vagy épp valami jelzést kaptam, hogy szimpatizál velem. Onnantól már azért egyszerűbb minden. Lehet, hogy bár az elején úgy tűnt, hogy tetszettél neki, azóta történhetett változás az ő életében is, pl. összejött közben valakivel, aki mondjuk jobban tetszik neki, mint te. Vagy lehet, hogy csak te hitted, hogy tetszel neki. Vagy annyira tetszel neki, hogy nem mer lépni, mert pl. nem tudja, hogy szingli vagy. Mi lenne, ha te kezdeményeznél nála? Csak egy sima beszélgetést, mondjuk egy kávé mellett. Abból sokminden kiderülhet...

2021. aug. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!