Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kedvelő férfiak! Ti mit szerettek abban, ha más dugja a nőtöket?
#39!
Több opciód van:
1. Nyitott házasságként kezeled és te is nyíltan félre fog lépni. Ez férfiként sokkal nehezebb, mert a nők általában kapcsolatot akarnak, nem csak egy szexpartnert. Előbb-utóbb mindenképpen többet akarnak, de eleve nem mennek bele semmibe, ha van feleséged. (Kivétel persze akad.)
2. Elmondod a feleségednek, hogy eddig tartott a móka. Ha ezek után valamilyen módon félrelép, akkor elválsz tőle. Viheti a gondjait a és a gyerekeket szeretőjéhez és ha kedves veled, akkor majd hajlandó leszel te is hetente egyszer megkefélni.
3. Elfogadod a helyzetedet és azt, hogy egyre jobban meg fog alázni.
41!
Egyre jobban?
Ezt kifejtenèd?
#42!
Ha ilyen a helyzet és a nő azt érzi, hogy mindent megtehet, akkor mindent meg is fog tenni, hiszen ezt élvezi.
Annyira nem beteg a nő, csak megborult. Valószínűleg kompenzál valamit és most túlértékeli magát. Az én feleségem is ugyanilyen lett, amikor nem vágtam ki egy félrelépés után, hiszen egyszer mindenki hibázhat. (És tudom, hogy volt olyan nő ismerősöm, akinek nem tudtam volna nemet mondani.)
Amikor elváltunk, akkor már nem kellett a szeretőjének sem, mert neki valójában csak dugni kellett. Valószínűleg ebbe akkoriban megroggyant rendesen. Nemrég - sok évvel a válás után - véletlenül találkoztunk és nyoma sem volt már benne a dominának.
Itt egy link,ez volt kb az első a yt-on,de a lènyeg benne van,akit èrdekel nèzze meg ezt,vagy a hozzá kapcsolódó videókat.
Ennek már valóban nem sok köze van annak a cuckoldhoz, amit elkèpzelsz.A cuckold itt csak beetetès!
Amennyiben cuckoldra vágysz,èrdemes odafigyelni pár jelre,ami a bántalmazó kapcsolatokat jellemzi.
Pèldául eleinte minden vágyad teljesíti.Ez a szerelembombázás időszaka,ès abban különbözik a normál szerelemtől,hogy túl tökèletes minden - mivel hazugság az egész.
Időnkènt rádbassza a telefont, pitiáner dolgok miatt, ugyanez után nem beszél veled napokig.Èlvezi a harcot a kapcsolatban,a kapcsolat számára háború.Tojáshèjon lèpkedsz a kapcsolatban,kialakul a Stockholm - szindróma!Nos az ilyen szemèly meg fog csalni ha akarod ha nem! Èlvezi!Mindig lesz másik,mert így legyezgeti az egóját,ès meg is fog alázni vele.Igazából csak magát szereti.
A való életben elkèpesztő bunkóság lenne,beállítani valakivel,hogy na akkor most nèzni fogod,hogy szexelünk.Nem kevesbè bántó ha "csak" heti egyszer lelèp a csaj ès szètèlvezi az agyát miközben a fèrfi otthon várja!!! Semmi közös nincs benne, esetleg megkapod a spermás tangáját,vagy utána te is szexelhetsz,de csakis utána.
Ha csak egyvalaki is elgondolkodott,már megèrte ezt leírni.
Bocs az offèrt,ami egyébként csak elsőre off.
#47!
Ez is cuckold. Akkor lenne nyitott kapcsolat, ha mindketten félrelépnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!