Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti úgy is szerettek nyalni amikor nem közvetlen előtte fürdik meg a lány?
Mennyire baj, ha egy lány nem közvetlen nyalás előtt fürdik meg? Vagy csak akkor szerettek nyalni, ha közvetlen előtte megfürdött?
Vannak spontán szexek, amikor lehetőséged sincs előtte fürdeni, ilyenkor is kinyalnátok a lányt?
Lány vagyok, de nem kérek privit, csak itt válaszokat. :)
Én igen.
Jobb, ha fürdik, de nem nagyon emlékszem olyanra, hogy nem fürdött előtte és ezért undorítónak éreztem.
Egy egészséges nőnek , egészséges puncinak aki tisztán tartja és nem hagyja úgy pisisen azt lehet nyalizni . HA van punci illata az nagyon jó tud lenni.
Nyilván nagyon kevés az ilyen nő akinek ilyen, mint a tied.
Való igaz hogy az én barátnőmnek sincs semmilyen illata amikor lefürdik , sokszor örülnék neki ha nem akkor mosná meg hanem előtte inkább pár órával .
Gondolom a tied is ilyen, de nincs ezzel se semmi baj.
volt pár partnerem akivel egy kis beszélgetés, vagy simogatás után bugyi cserés eláztatás volt
ha egy nap 2-3x így elázol, akkor annyira nem vagy friss, mintha akkor ázol el először
én úgy vagyok ezzel, hogy szeretem a punci illatát, nem teljesen előtte fürödve izgatóbb, de határokkal
Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld! :)
Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert én pl szeretem a puncim illatát napközben is, de így még nem nyaltak ki mert mindig megfürdöttem előtte. :)
Nekem viszont már volt kellemetlen élményem fordított esetben, amikor a pasi nem közvetlen előtte fürdött meg, hát……..
Miért Kérdező te szeretsz bepállott farkat szopogatni?
Normális nő nem enged oda a puncijához pasit csak ha előtte lefürdött, de minimum megtörölte rendesen nedves törlőkendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!