Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti úgy is szerettek nyalni amikor nem közvetlen előtte fürdik meg a lány?
Figyelt kérdés
Mennyire baj, ha egy lány nem közvetlen nyalás előtt fürdik meg? Vagy csak akkor szerettek nyalni, ha közvetlen előtte megfürdött?
Vannak spontán szexek, amikor lehetőséged sincs előtte fürdeni, ilyenkor is kinyalnátok a lányt?
Lány vagyok, de nem kérek privit, csak itt válaszokat. :)
2021. júl. 7. 07:45
11/48 anonim válasza:
Most legyek bunkó és mondjam azt hogy ezt a vágyad teljesítem ha szeretnéd?? Úgyis leszólnak meg lepontoznak úgyhogy nem mondom :) De tényleg… miért nem próbálod ki ha ennyire izgat?
12/48 anonim válasza:
Volt, hogy nem közvetlenül előtte fürdőt le, semmi rossz élményem nem volt belőle, de olyan nem volt, hogy egésznapi munka, vagy sportolás után tettem volna meg!
13/48 anonim válasza:
Igen, imádok. Ahogy fogalmazol, művelt, tanult nő lehetsz, feltételezem, magára ápolt, igényes is, tehát bizonyára kinyalnam a puncidat, ha órákkal előtte is tusoltal.
14/48 anonim válasza:
Volt már ilyen többször,engem nem zavar ha erősebb punci szagú a párom ott. 39/f
15/48 anonim válasza:
Természetesen jobban esik fürdés után, de csak azért nem mondanék le róla, mert nem fürdött le. Természetesen azért a lány legyen higiénikus, az alapvető dolgokat tartsa be. Így abszolút nem zavar.
48Ffi
16/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nyomtam a zöldeket. :)
Meg az is egy dolog, hogy nekem tetszik a saját puncim illata, de mondjuk a pasinak nem biztos, hogy tetszene.
2021. júl. 7. 08:55
17/48 anonim válasza:
Én még szerencsére sosem találkoztam rossz illatú puncival. És mikor izgalomba jön... Mikor el kezd nedvesedni.... Na az az illat és íz felülmúlhatatlan! :P
18/48 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon szépen leírtad 17-es! :))
2021. júl. 7. 09:23
20/48 A kérdező kommentje:
Szeretek felizgatni fiúkat, de nem ebből a célból írtam ki a kérdésem. :))
2021. júl. 7. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!