Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti úgy is szerettek nyalni amikor nem közvetlen előtte fürdik meg a lány?
Figyelt kérdés
Mennyire baj, ha egy lány nem közvetlen nyalás előtt fürdik meg? Vagy csak akkor szerettek nyalni, ha közvetlen előtte megfürdött?
Vannak spontán szexek, amikor lehetőséged sincs előtte fürdeni, ilyenkor is kinyalnátok a lányt?
Lány vagyok, de nem kérek privit, csak itt válaszokat. :)
2021. júl. 7. 07:45
31/48 anonim válasza:
#30 szerintem vagy 10 éve gyk-zok, de oda még nem mertem bemerészkedni... :D
32/48 A kérdező kommentje:
Jók ezek a kommentek 😂 mindenkinek nyomtam a zöldet! 😋
2021. júl. 7. 10:58
33/48 anonim válasza:
31# Azigen :O Akkor te még nagyon gyakori-szűz vagy, akárhogy is. Ez, ami itt megy még nagyon petting, csak hogy "rovathű" hasonlattal éljek :)
34/48 anonim válasza:
#33 nekem elég volt a hvg-s cikkek alatt olvasni a komment szekciót politika terén, gondolom itt is hasonló lehet a színvonal... mind a két táborra az 1 bitesség a jellemző, ha nem az egyikhez tartozol akkor a másikhoz hozzáállás. Ha egyikhez se, azt nem képesek szellemileg feldolgozni, de ha már így szóba került, bekukkantok oda is... :)))
35/48 anonim válasza:
34# Ahogy mondod :(
Ha benézel, csak saját felelősségre... :)))
37/48 A kérdező kommentje:
Na ez a talpas nem hiányzott ide 😂
2021. júl. 7. 11:35
38/48 anonim válasza:
Én kislábujjtól fejbúbig bevállalnám, ágyéktájon kicsit megpihenve, elidőzve.
39/48 anonim válasza:
Kérdező ezek szerint nem szereted, ha a lábad kényeztetik? xD
40/48 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, úgy vagyok vele, hogy bármiben a pasi kedvében járok, ha azt szeretné akkor verem a farkát a lábikóimmal is, de nem kimondottan szeretem ezeket a talpas/lábas kényeztetéseket, na meg csikis is vagyok.😅
2021. júl. 7. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!