Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti úgy is szerettek nyalni amikor nem közvetlen előtte fürdik meg a lány?
Figyelt kérdés
Mennyire baj, ha egy lány nem közvetlen nyalás előtt fürdik meg? Vagy csak akkor szerettek nyalni, ha közvetlen előtte megfürdött?
Vannak spontán szexek, amikor lehetőséged sincs előtte fürdeni, ilyenkor is kinyalnátok a lányt?
Lány vagyok, de nem kérek privit, csak itt válaszokat. :)
2021. júl. 7. 07:45
41/48 anonim válasza:
Szegényke... így nem lesz neki savanyú talpas élménye, pedig milyen régóta ácsingózik itt rá. :D (Már ha ő a savanyú talpas... xD)
Viszont dícséretes a nyitottságod. :D Érdekes lehet megtalálni a határaid.
42/48 A kérdező kommentje:
Sokan csodálkoznak is, hogy ilyen vagyok. Szeretek a pasi kedvében járni, szinte mindent megteszek neki az ágyban, egy engedelmes kis “szolga” vagyok. 🙈
2021. júl. 7. 13:06
43/48 anonim válasza:
Akkor ezek szerint valamilyen szinten szub vagy, szereted ha irányítanak? :)
44/48 A kérdező kommentje:
Imádom, ha irányítanak. 🙈
2021. júl. 7. 13:29
45/48 anonim válasza:
Valóban nincs kedved kicsit beszélgetni négyszemközt? ;)
48+ ff
46/48 A kérdező kommentje:
Egy ilyen idős férfivel? 😍 de lenne!
2021. júl. 7. 16:37
47/48 anonim válasza:
41#: a 36#-os vagyok:
nem én vagyok a "savanyú" talpas, csak szeretném ezt a talpnyali dolgot egyszer egy nővel kipróbálni, és szerintem ez a "még belefér" kategória.
48/48 anonim válasza:
Én szeretem ha a puncinak természetes íze és illata van nem pedig víz vagy tusfürdő. Tehát nem ragaszkodom a fürdéshez..sőt. Ha igényes a lány akkor nem lesz büdi a punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!