Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szerettek legjobban amit a partneretek csinál szex közben? Ti mit csinálnátok vele legszívesebben, mikről fantáziáltok?
elélvez velem attól, ahogy a kéjben fürdetem
40+ F
Egyszer sorozatos orgazmusa volt a partneremnek...az volt a legélvezetesebb számomra.Akkor a legjobb ha kölcsönösen vannak érzelmek,és mindkét fél teljesen eltudja magát engedni,és csak élvezi a pillanatot.
De jók a szerepjátékok is :)
9-es: ezt az "élőben jobb, mint webcamon"-t nem tudom, hogy még miért kell kiírni. vajon ki cserélne be egy igazi numerát egy webcamesre? gondolom senki. amúgy a fantázia nem kor függő. és lehet abban valami, hogy a másik ott van, látod, hallod, de éppen a kamera miatt nem tudsz hozzányúlni úgy, mint életben. a vágy még nagyobb, hogy élőben ott legyen és a bőr emlékezete felidézi az igazi érintést, az agyadban elindulnak az illatok.
amúgy nem az volt a kérdés, hogy mit csinálunk a partnerünkkel, hanem hogy mit csinálnánk, miről fantáziálunk. tekintve, hogy a legtöbb nő, az ilyen kamerás kalandot gyerekes hülyeségnek tartja, lehetnék akár 50 éves is, akkor is fantázia maradna. Mivel Te a korommal kapcsolatban tippeltél, én a nemedre vonatkozóan teszem ezt. Lehet, hogy mindketten mellé trafáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!