Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kedvelő férfiak! Ti mit szerettek abban, ha más dugja a nőtöket?
Figyelt kérdés
Én ismerem a szuszogását, kéjes nyögdécselését és az orgazmusmál kiadott hangjait. Korlátozott mértékben látom is közben a teste bizonyos részeit.Ha mással csinálja,ugyan ezeket a hangokat is hallom, de kicsit máshogy, mint velem és láthatom azt az oldalát is (méghozzá közelről, Pl. a behatolást), amit nem, mikor velem van.2021. okt. 14. 10:25
11/61 anonim válasza:
10 nem kell válogatósnak lenni. A pasik 90% is csak képet akar kapni aztán kiverni rá. Vagy első találkozó alkalmával gumi nèlkül szexelni :D Aztán végül találkozni se mernek vagy ha eljutunk az ágyig fel sem áll rendesen stb… Gáz a felhozatal
12/61 anonim válasza:
#11: Mi nem küldünk képet egészen addig, amíg nem biztos, hogy találkozunk, ami nagyon ritka. A rossz tapasztalat miatt válogatunk, mert eddig kb senkinek sem állt fel rendesen és így barátnőmnek kellemetlen tapasztalat volt. Sokan nem tudják, hogy egy hármas nem olyan egyszerű, könnyű leblokkolni.
13/61 anonim válasza:
#12 mi is így voltunk anno. Aztán találtunk egy párt akivel tartós lett a dolog. Ha velük vége lenne tuti nem keresnénk újra.
1-2 kaland volt még pasikkal de ott se volt túl sok jó tapasztalat.
14/61 anonim válasza:
#13: Régi vágyam egy igazi harmadik megtalálása, de egyelőre nincs meg és nem tudom valaha is lesz erre alkalmas pasi. Tényleg sok mindennek kell megfelelni.
15/61 anonim válasza:
#9!
A legszebb, hogy olyan ír minden ilyen kommentre, magát alfa hímként felajánva, aki máshol meg rinyál, hogy sosem volt még nővel. :)
16/61 anonim válasza:
nekem az is tetszene ha valami szuz kisfiu szopatna meg a csajom, izgi lenne ahogy 2p alatt telelovi a szajat:)
17/61 anonim válasza:
Én imádom látni a kéjt a szemében. Ahogy fogja a kezem közben, vadul csókol, miközben a szerető vadul szexel vele...
És izgató számomra tisztára nyalni utána.
18/61 anonim válasza:
#17: Az első két mondatoddal egyetértek, ez pl nekem is izgató, de az, hogy tisztára nyaljam utána, nekem az már túl megalázó, mert az olyan érzés mintha alárendelném magamat a másik pasinak is szexuálisan, holott én csak a barátnőmet/páromat szeretem alárendelni másnak.
19/61 anonim válasza:
A masik meg az hogy ez mar atmegy biszexualitasba. En azt nem tudnam megcsinalni amit ti, mert bennem ez a biszex hajlam nincs meg.
20/61 anonim válasza:
#19: Szerintem ez addig nem biszex, amíg nem nyúlok hozzá a sráchoz és bevallom őszintén nem is vágyom rá. Nekem ezért sem működik a sperma kinyalása punciból, mert attól már undorodom, nem én lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!