Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kedvelő férfiak! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kedvelő férfiak! Ti mit szerettek abban, ha más dugja a nőtöket?

Figyelt kérdés
Én ismerem a szuszogását, kéjes nyögdécselését és az orgazmusmál kiadott hangjait. Korlátozott mértékben látom is közben a teste bizonyos részeit.Ha mással csinálja,ugyan ezeket a hangokat is hallom, de kicsit máshogy, mint velem és láthatom azt az oldalát is (méghozzá közelről, Pl. a behatolást), amit nem, mikor velem van.

2021. okt. 14. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
89%
10 nem kell válogatósnak lenni. A pasik 90% is csak képet akar kapni aztán kiverni rá. Vagy első találkozó alkalmával gumi nèlkül szexelni :D Aztán végül találkozni se mernek vagy ha eljutunk az ágyig fel sem áll rendesen stb… Gáz a felhozatal
2021. okt. 14. 12:20
 12/61 anonim ***** válasza:
90%
#11: Mi nem küldünk képet egészen addig, amíg nem biztos, hogy találkozunk, ami nagyon ritka. A rossz tapasztalat miatt válogatunk, mert eddig kb senkinek sem állt fel rendesen és így barátnőmnek kellemetlen tapasztalat volt. Sokan nem tudják, hogy egy hármas nem olyan egyszerű, könnyű leblokkolni.
2021. okt. 14. 12:24
 13/61 anonim ***** válasza:
91%

#12 mi is így voltunk anno. Aztán találtunk egy párt akivel tartós lett a dolog. Ha velük vége lenne tuti nem keresnénk újra.

1-2 kaland volt még pasikkal de ott se volt túl sok jó tapasztalat.

2021. okt. 14. 12:26
 14/61 anonim ***** válasza:
90%
#13: Régi vágyam egy igazi harmadik megtalálása, de egyelőre nincs meg és nem tudom valaha is lesz erre alkalmas pasi. Tényleg sok mindennek kell megfelelni.
2021. okt. 14. 12:29
 15/61 anonim ***** válasza:
82%

#9!

A legszebb, hogy olyan ír minden ilyen kommentre, magát alfa hímként felajánva, aki máshol meg rinyál, hogy sosem volt még nővel. :)

2021. okt. 14. 13:04
 16/61 anonim ***** válasza:
96%
nekem az is tetszene ha valami szuz kisfiu szopatna meg a csajom, izgi lenne ahogy 2p alatt telelovi a szajat:)
2021. okt. 14. 13:23
 17/61 anonim ***** válasza:
85%

Én imádom látni a kéjt a szemében. Ahogy fogja a kezem közben, vadul csókol, miközben a szerető vadul szexel vele...

És izgató számomra tisztára nyalni utána.

2021. okt. 15. 04:58
 18/61 anonim ***** válasza:
100%
#17: Az első két mondatoddal egyetértek, ez pl nekem is izgató, de az, hogy tisztára nyaljam utána, nekem az már túl megalázó, mert az olyan érzés mintha alárendelném magamat a másik pasinak is szexuálisan, holott én csak a barátnőmet/páromat szeretem alárendelni másnak.
2021. okt. 15. 08:52
 19/61 anonim ***** válasza:
98%
A masik meg az hogy ez mar atmegy biszexualitasba. En azt nem tudnam megcsinalni amit ti, mert bennem ez a biszex hajlam nincs meg.
2021. okt. 15. 11:58
 20/61 anonim ***** válasza:
6%
#19: Szerintem ez addig nem biszex, amíg nem nyúlok hozzá a sráchoz és bevallom őszintén nem is vágyom rá. Nekem ezért sem működik a sperma kinyalása punciból, mert attól már undorodom, nem én lennék.
2021. okt. 15. 12:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!