Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kedvelő férfiak! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kedvelő férfiak! Ti mit szerettek abban, ha más dugja a nőtöket?

Figyelt kérdés
Én ismerem a szuszogását, kéjes nyögdécselését és az orgazmusmál kiadott hangjait. Korlátozott mértékben látom is közben a teste bizonyos részeit.Ha mással csinálja,ugyan ezeket a hangokat is hallom, de kicsit máshogy, mint velem és láthatom azt az oldalát is (méghozzá közelről, Pl. a behatolást), amit nem, mikor velem van.

2021. okt. 14. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
63%

kicsit OFF

Ha hamarabb megyek el, mint a párom, akkor szinte azonnal folytatom nyalással, mert tudom, hogy ő is szeretne elélvezni. (De gyakran akkor is szeretne ilyen folytatást, ha elélvezett.) Az első két nyalás után már nem érdekel, hogy a saját spermámat nyalom. Akkor már csak egy puncit létezik számomra és a nő, aki élvezi, hogy kényeztetem.

Semmi biszex hajlam nincs benne, de nem hiszem sokkal nagyobb gondot okozna kinyalnom a páromat egy másik férfi után.

2021. okt. 15. 13:00
 22/61 anonim ***** válasza:
95%

Azt, hogy nagyon őszinte.

A legtöbb nő játssza a jókislányt, de közben meg...

És ez nagyon szépen kijön egy cuckold kapcsolatban.

Imádom!

2021. okt. 16. 10:36
 23/61 anonim ***** válasza:
20%

Nálunk ez úgy néz ki hogy elmegy másfél órára, este megy, a gyerekek miatt, illetve mivel a harmadik fèl is nős,ès asszonya nem tud a dologról,ezt csak így tudják megoldani.Szóval van egy helyük,kúrnak egyet,majd addigra már alszanak a gyerekek,hazajön.

Szájoncsókol,mert tudja hogy tudom:szopott.Nekem is bekapja,izgatja hogy este kèt farok is a szájában van.

Aztán nyalom.Nèha felnyomok egy vibrátort,ès azt mondja,szopjam le róla a nedveket .Valamit lehet èrezni,de ilyenkorra ugye a legtöbb anyag,már ott a helyszínen kifolyt,a többi a tangáját áztatta el.Az aktus óta, ilyenkorra már egy óra, esetleg negyven perc is eltelt.A tangát nèha elteszem,de ez más kèrdès.

Persze attól mèg lehet èrezni hogy tele lőttèk,de inkább akkor jó amikor èn is berakom neki,ès csúszik nagyon.Ez elèggè izgat, persze valahol fáj,hogy ő valakivel ugyanazt èlte át nem is olyan régen.Tudom hogy elèlvezett a másikkal.Ès akkor jövök èn.

Lelkileg:

megviselte a kapcsolatot ez a dolog,elhidegültünk, mert a másik már èvek óta van,meg is csalt vele,azaz akkor is voltak együtt amikor nem tudtam,csak vèletlenül utólag lebuktak.Jobban szereti, illetve engem már nem,èrdekesebb, nincsenek gondok,közös számlák, gyerekek,stb.Csak a szexre kell koncentrálniuk, hol ès mikor, milyen pózban,ennyire egyszerű,nem kell halkan lenni a gyerekek miatt,így persze nehèz felvenni a versenyt.Itt egyèrtelműen èn vagyok a vesztes fèl,bár valamennyire azèrt èlvezem mèg.

Ezèrt vagyunk mèg együtt.

Illetve a feleségem nagy valószínűséggel nárcisztikus,ezèrt èlvezi a fájdalmam, illetve ha megalázhat.Ő ebből táplálkozik,igyekszik kihangsúlyozni a másik jó tulajdonságait,udvarol neki, engem meg kritizál csak.Nálunk tehát ez nem játék,èlesbe megy.

2021. okt. 17. 09:28
 24/61 anonim ***** válasza:
82%
#23 Ez messzebb nem is állhatna egy normálisnak mondható cuckold kapcsolattól.
2021. okt. 17. 11:44
 25/61 anonim ***** válasza:
59%
23-as vagyok.Tudom.Igazából nálunk a nárcizmus asszony rèszèről már előttem is lètezett, valószínűleg azèrt van velem,mert neki áldozat kellett,aki nem tartja sokra magát.Előző kapcsolatait is mindig megcsalta,de nyíltan csak velem teszi ezt.Ennek egy mellèkága vagy inkább daganatos tumorja a mi esetünkben a cuckold.
2021. okt. 17. 12:13
 26/61 anonim ***** válasza:
70%
az a baj, hogy en is nagyon elveznek egy olyan kapcsolatot, mint amiben a 23-as van :/
2021. okt. 17. 12:36
 27/61 anonim ***** válasza:
77%
23 = waiting cuckold
2021. okt. 17. 13:01
 28/61 anonim ***** válasza:
85%

26!

23 vagyok,most gondolkodunk a váláson.Nem olyan jó ez,ha egy kicsit ismered ès elkezded tisztelni magad,akkor nagyon beteg dolog ez

2021. okt. 17. 13:25
 29/61 anonim ***** válasza:
51%
28: epp ezaz, hogy beteg dolog, es nem normalis ezt elvezni, de engem megis nagyon izgatna :/
2021. okt. 17. 13:34
 30/61 anonim ***** válasza:
85%
Addig rendben van,hogy izgató, viszont akkor fel kell adni cserèbe a szemèlyisèged azon rèszèt,ami egèszsèges.
2021. okt. 17. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!