Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik fiatalon ki akarták magukat élni azok hány évesen változtak meg?
Figyelt kérdés
Ha Te ilyen voltál akkor hány évesen "változtál" meg?
Én fiú vagyok, de nekem ez mindig olyan fura mert én sosem vágytam ilyenekre.
2021. okt. 13. 14:04
1/5 anonim válasza:
20 ban,de nem a kor,hanem egy srác,vagyis A srác hatására.
2/5 anonim válasza:
Én sosem akartam kiélni magam, sokáig szűz voltam, aztán most harmicasként már bánom, hogy miért nem próbáltam meg sokkal több férfivel kapcsolatba kerülni. Mennyi tapasztalást elmulasztottam. Hülye voltam. Ma már másként csinálnám.
3/5 anonim válasza:
18-20 évesen kiéltem, amit kellett.
4/5 anonim válasza:
27 voltam, mire sikerült lenyugodni, de nem bánom :D
5/5 anonim válasza:
Azok a nők akik fiatalon sok pasival voltak azokban benne van még a vágy, csak el van nyomva. Idővel visszatérő vágy lesz. Ez egy mentalitás, kérdés mikor jön újból elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!