Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van bennem ellenszenv a...

Miért van bennem ellenszenv a fiatalok iránt? Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Van bennem egyfajta ellenszenv és ezt sok példán vettem észre: pl tv-s műsorokban amikor kisgyerekeket szerepeltetnek, én csak úgy szoktam mondani, hogy majmolnak, ha egy tizenéves ilyen tipikus vékony páva srácot látok csajjal, vagy ha sport események vannak, én mindig azoknak szurkolok akik idősebbek, mármint olyan 25 felett vannak. Akár egy X faktorban. Mindig felmerül a kérdés ez a srác 18 évesen benne van a TV-ben, én meg egy senki vagyok... Lehet azért mert nekem nem volt gyerekkorom, mondhatom úgy minden kimaradt, irigy vagyok a fent emlitettekre, nekem tizenévesen nem volt mit enni, volt hogy nem volt áramunk, benne voltam egy két "rossz dologban", elkövettem a létező összes hibát, és nem fogok mindent a körülményekre. 20on évesen veszítettem el a szüzességemet, a sportot is abbakellett hagynom mert az edző inkább a fiatalokban látott fantáziát. 24 vagyok ilyenkor már tényleg ekkora hátrányban vagyok az életben minden téren (munka, karrier, ismerkedés, párkapcsolat, szex, sport), hogy ha nincsenek meg azok a dolgok amiket fiatalon át kellett volna élnem akkor így már nem is lesz belőlem semmi?

2016. ápr. 19. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt gyerekkorom, na és akkor mi van? Miről maradtál le? Semmiről. Ha híres lennél, lépten nyomon köszönnöd kéne mindenkinek, aki rád köszön, lépten nyomon autogramot kérnének tőled, szinte nem is lenne életed. Te azt hiszed, hogy ezeknek a híres gyerekeknek van életük? Nagy tévedsz! Annyi sincs nekik, mint amennyi neked volt.
2016. ápr. 21. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
*nagyon tévedsz
2016. ápr. 21. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!