Mit tegyek, ha ilyen "facebookfüggő" lettem?
Igazából akkor használom sokat, amikor itthon vagyok, és nincs más dolgom, de eddig nem neveztem károsnak, mint ahogy sokan mások panaszkodnak róla, pl. nem megy a tanulásom vagy bármilyen hobbim rovására.
Viszont szeretek ismerkedni rajta, amikor úgy van, emellett alapból nehezen barátkozó vagyok.
A főbb gond ott kezdődik, amellett, hogy néha sokat szoktam posztolni (olyan dolgokat, amik számomra érdekesek, szép képek), és többször is észrevettem, hogy távolabbi ismerősök, akiket én sem ismertem annyira, de látásból kedveltem, töröltek, és ilyenkor hirtelen megbánt, mintha idegesítőnek érezném magam.
Nem tartom magamat "like-vadásznak", mint ahogy sok-másan viszonyulnak a facebookhoz, de volt úgy, hogy ismeretlen embereken gondolkodtam, hogy miért töröltek, mert pl. sok olyan volt köztük, aki a közvetlen környezetemben van, csak épp nem szoktunk beszélgetni, esetleg valamelyikükkel régebb beszéltem.
Szia!
Engem is zavar amikor tekerem a face-t, és 10 percig csak egy ember dolgai vannak ott. Az olyanokat én is törlöm, vagy leállítom a követést. Tényleg elég idegesítő. Én azt ajánlanám, hogy használj instagramot, vagy valami más oldalt, ott nem annyira számít. De ha kibírod, akkor tényleg ne posztolj annyit, mert elég zavaró.
Kibirni kibirom:)) Amúgy nem jó, túlzás, nem szoktam 10 percenként posztolni, inkább naponta(vagy naponta többször), de közben használom azt a módot is, hogy privátban posztoljak, szóval aki nem ismernek annyira, annak kb. kétnaponta jelenik meg valami.
De ebből a szempontból nem teljesen tudom, hogy mi a probléma, mert sok olyan ismerősöm van, aki ugyan így elég sokat posztol.
Ha valaki töröl, arra gondolok inkább, hogy biztos valami másért antipatikus lehetek, mert én is simán leállítom a követést, ha valaki sokat posztol. Ha valaki töröl, az inkább azt sugallja, hogy nem akar kontaktusba lépni egyáltalán, ne érjem el, stb. ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!