Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a szex (hiánya) miatt, jól tettem?
Remélem jó kategóriába írtam a kérdést, mert párkapcsolatról is szó van de inkább a szexhez van köze. Már most kihangsúlyoznám, hogy nem a szex körül forog az életem, de úgy gondolom fontos része egy kapcsolatnak.
Kicsit több, mint fél éve voltunk együtt de a szexuális életünk nem volt éppen kielégítő. Kb. kéthetente egyszer volt szex jó esetben és akkor sem igazán figyelt arra, hogy nekem jó legyen. Előjáték alig volt, orált sosem viszonzott, de tőlem elvárta (szívesen adok, mert szeretek örömet okozni, viszont kapni is szeretek), nyakamat sosem puszilgatta, pedig tudja, milyen érzékeny terület. Ha kezdeményeztem, visszautasított pl. hogy most épp nincs kedve.
Már ezek miatt is alig éreztem magam nőnek, de még megjegyzéseket is tett folyton más nőkre amiktől még inkább egy sz.rnak éreztem magam. Semmit nem változtam amióta megismerkedtünk, nem híztam, ápolt vagyok. De mindig a velem ellentétes külsejű nőkre csorgatta a nyálát pl. a magas csajoknak milyen szép hosszú lábuk van (én 161 cm vagyok), mennyire tetszenek neki a sötétebb hajú/szemű nők (én szőke vagyok kék szemmel), a nagyobb mellű nők az igazi nők (nekem csak tenyérnyi méretűek vannak). Próbáltam vele ezeket megbeszélni, de sehova nem jutottunk. Vagyis de, én arra, hogy ez csak az önbecsülésemnek árt és nincs értelme az egésznek.
Ezen kívül is voltak kisebb nézeteltérések, de a fő probléma ez volt. Jól döntöttem? Ez később sem változott volna, igaz?
Idővel vátozott volna.
Mégritkább lett volna a szex és az intimitás.
Jól tetted. Keress egy normális pasit aki nem bír betellni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!